Sveiki. Rašau čia pirmą kartą, tai prie to paties ir prisistatysiu.
Darius
Vilnius
Prekybininkas santechnika.
Bandantis prisiversti studijuoti magistrantūrą

Ateinantis pavasaris bus jau 24-as

Auto MitsuGalant 92' TD hečbekas
O dabar einu prie rūpimo klausimo.
Taigi, pastebėjau, kad neveikia apšvietimas dalyje valdymo pulto. Visai nešviečia rankenėlė kur reguliuot šilčiau/šalčiau bei pūtimo stiprumo reguliatoriaus rankenėlė. O rankenėlė kuria reguliuoju pūsti į saloną/kojas/langą šviečia bet paklibinus rankenėle kažkas ten viduj nekontačina

Taip pat pastebėjau, kad įjungus avarinį nemirksi avarinio įjungimo mygtukas (o gal jis mirksėt ir neturi?). Taigi klausimas: laidai/saugikliai/dar kažkas? Jei kažkas nekontačina ar gali iškraut per naktį akumą? Nes kažkaip keistai man tas akumas veikia, tai per naktį pastovėjus mašina užsikuria iš pirmo raktelio pasukimo (2-4 abarotai ir jau burzgiam) tai pastovėjus 4 valandas dieną užkurt jau nebeįmanoma (pasuku raktelį, prie spidometro lempikės indikuoja kad viskas gerai, pakaitinimas veikia, relikė atsijungia bandau kurt tada kaip suprantu kažkokia relikė man sako trrrrrrrrrr ir nesuka generatoriaus nei biškį). Tai kaip suprantu kaltas akumas? Šiandien pakeičiau, žėsiu kaip toliau. Bet jei tas nekontaktavimas panelėj man akumą toliau iškrovinės tai nelabai gerai

Any ideas?