Mitsubishi Galant sedanas 1995m.05 men automato problema
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 28, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Mitsubishi Galant sedanas 1995m.05 men automato problema
Sveiki,
As cia dar naujokas, todel prasau nepykti jei kas ne taip...
Neseniai,labai geri mano draugai, kurie tikrai manes nenoretu ir negaletu apgauti, parvare man lis Belgijos abai gera auto Mitsubishi.... Man kaip tik reikejo kito auto, nes manasis jau buvo parduotas po avarijos....
Apziurejom visi masienele, idealus stovis, nieko nepasakysi... Tik VIENA BEDA.... AUTOMATINE PAVARU DEZE neraguoja visiskai.... Daryk ka nori, masina nereaguoja niekaip.... Nu turim toki zmogeli, kuris uzsiima automatu deziu remontu, jis teige, kad cia pusle kazkokia parejus bus, tipo nieko baisaus, kainuos apie 800+- Lt kad ja pakeistu ir viskas bus ore....
Kaip manot, ar tikrai neprasoviau nusipirkdamas tokia auto, kuri nevaziuoja???? Aplamai, automato remontas, kas ir kaip??? Pasidalinkit info, man labai rupi.... Kaip vazineti automatu, kaip del jos tempimo ir tt???
Aciu uz atsakymus....
Tikiuosi supratimo ir palaikymo...
Respect visiems....
Mazhylis
[/b]
As cia dar naujokas, todel prasau nepykti jei kas ne taip...
Neseniai,labai geri mano draugai, kurie tikrai manes nenoretu ir negaletu apgauti, parvare man lis Belgijos abai gera auto Mitsubishi.... Man kaip tik reikejo kito auto, nes manasis jau buvo parduotas po avarijos....
Apziurejom visi masienele, idealus stovis, nieko nepasakysi... Tik VIENA BEDA.... AUTOMATINE PAVARU DEZE neraguoja visiskai.... Daryk ka nori, masina nereaguoja niekaip.... Nu turim toki zmogeli, kuris uzsiima automatu deziu remontu, jis teige, kad cia pusle kazkokia parejus bus, tipo nieko baisaus, kainuos apie 800+- Lt kad ja pakeistu ir viskas bus ore....
Kaip manot, ar tikrai neprasoviau nusipirkdamas tokia auto, kuri nevaziuoja???? Aplamai, automato remontas, kas ir kaip??? Pasidalinkit info, man labai rupi.... Kaip vazineti automatu, kaip del jos tempimo ir tt???
Aciu uz atsakymus....
Tikiuosi supratimo ir palaikymo...
Respect visiems....
Mazhylis
[/b]
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu ka jaunasai klubieti
galiu tau pasakyti:
1. jei tuom viskas ir baigsis tai tikrai nepasigailesi
nors siaip butu neprosaly jei pasakytum kokiu metu, koks motoras aplamai kur laikaisi
visa sia info parasyk savo aprase (tavo sritis) tada zmones zinos apie ka eina kalba
2. jei esi vilniui galiu pasakyt tikrai gero deziu speco tel. sutvarkys tikrai gerai ir nebrangiai
3. automatas mieste
labai patogu, bet ziurint ko tu nori is savo naujojo zveriaus
, paprastai automatai ryja ~ 1l/100 km daugiau nei mechanines dezes
4. eksploatacija gan parasta, nepatikesi , bet parastesne uz mechanines dezes valdyma: P-stovejimo pavara, R-atbulines eigos pavara, 1,2 - naudojama ziema kai negali normaliai isvaziuot is vietos ir pan., esmine pavara yra D-drive, vo
zodziu darai taip
a)spaudi viena is 2 turimu pedalu
kairy
b)spaudi mygtuka is kaires ant pavaru svirteles ir stumi svirtele kol uzsidega raide D,
b.1) jei nerandi tokios raideles pamakaluoji pirmyn....
b.2)....atgal kol surandi
tada atleidi pedala ir automobilis pac po valio pradeda judet....
c) tada jau viskas priklauso ant kiek sunkus tavo batas, pavaros junginejasi avtomatines sankabos pagelba ir tau nereik kvarsint sau galvos del begiu perjunginejimo
5. esminiai reikalavimai vairuojant avtomatine/pistolerine deze
a)pedalus spaudi tik su viena koja (pasirinktinai)
z)niekada vaziuojant nejunk laisvo begio N
6. automobili patogiausia palikinet ant P begio, tik pries uzvedant varikli nepamirst punkto Nr.4 pastraipa a)

1. jei tuom viskas ir baigsis tai tikrai nepasigailesi

2. jei esi vilniui galiu pasakyt tikrai gero deziu speco tel. sutvarkys tikrai gerai ir nebrangiai

3. automatas mieste

4. eksploatacija gan parasta, nepatikesi , bet parastesne uz mechanines dezes valdyma: P-stovejimo pavara, R-atbulines eigos pavara, 1,2 - naudojama ziema kai negali normaliai isvaziuot is vietos ir pan., esmine pavara yra D-drive, vo

a)spaudi viena is 2 turimu pedalu

b)spaudi mygtuka is kaires ant pavaru svirteles ir stumi svirtele kol uzsidega raide D,
b.1) jei nerandi tokios raideles pamakaluoji pirmyn....
b.2)....atgal kol surandi

c) tada jau viskas priklauso ant kiek sunkus tavo batas, pavaros junginejasi avtomatines sankabos pagelba ir tau nereik kvarsint sau galvos del begiu perjunginejimo

5. esminiai reikalavimai vairuojant avtomatine/pistolerine deze

a)pedalus spaudi tik su viena koja (pasirinktinai)
z)niekada vaziuojant nejunk laisvo begio N
6. automobili patogiausia palikinet ant P begio, tik pries uzvedant varikli nepamirst punkto Nr.4 pastraipa a)

- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
Tempimas tai tik pakelus priekine ashi, t.y., tempti tik ant tam skirtos priekabos arba pakelus wisa automobili. O kas liecia remonta tai jau parashiau tau prie remontu. Tik ziurek, kai remontuos, kad gerai padarytu, nes skupas moka du kart. Geriau remontuokis ne pas Vase kur nors, o autoservise kur duos garantija bent jau 10000km arba pusei metu 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
o as zinau dede vasia kuris detu daugeli autoservisu meistru i vieta savo darbo kokybeDrumbash rašėCOLONTempimas tai tik pakelus priekine ashi, t.y., tempti tik ant tam skirtos priekabos arba pakelus wisa automobili. O kas liecia remonta tai jau parashiau tau prie remontu. Tik ziurek, kai remontuos, kad gerai padarytu, nes skupas moka du kart. Geriau remontuokis ne pas Vase kur nors, o autoservise kur duos garantija bent jau 10000km arba pusei metu

o specializuotose servisuose uz toki remonta paklosi pora , penketa menesiniu valytojos atlyginimu

- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aciu uz info...
Mano auto 95m. Mitsubishi Galant sedanas (Norejau hecbeko... Grazesnis man jis... ) 2.0L, V6 AUTOMATAS.... Vidus SUPER klases... Oda, Kondicionierius, pilnas el. paketas.... R15 lieti ratai... Autopilotas ir t.t. Casco reix apdraust.... Spalva Tamsiai vysnine....
O siaip aplamai, mane domina kur ja galima dabar sutvarkyti Vilniuje ar Alytuje ir kokia max kaina gali but?????
Sakau, automatas Visiskai nereaguoja... Styovi kaip ikaltas, nors musi kokias nori pavaras, bet masinai dzin....
Dabar galvoju ar imanoma pataisyt, ar nereikes keist dezes..... Ir kokia kaina maximaliai butu uz remonta???? Meistras lyg ir minejo Alytuj, kuris uzsiima TIK deziu remontu, kad tipo kokia tai pusle nuejo shaibom, ja pakeis uz 800+- Lt ir viskas... O as dar galvoju, kad jei ne viskas cia, tai kiek max automatines dezes pakeitimas ar remontas gali kainuoti????
Aciu dar sykeli visiems atsakiusiems...
Mano auto 95m. Mitsubishi Galant sedanas (Norejau hecbeko... Grazesnis man jis... ) 2.0L, V6 AUTOMATAS.... Vidus SUPER klases... Oda, Kondicionierius, pilnas el. paketas.... R15 lieti ratai... Autopilotas ir t.t. Casco reix apdraust.... Spalva Tamsiai vysnine....
O siaip aplamai, mane domina kur ja galima dabar sutvarkyti Vilniuje ar Alytuje ir kokia max kaina gali but?????
Sakau, automatas Visiskai nereaguoja... Styovi kaip ikaltas, nors musi kokias nori pavaras, bet masinai dzin....
Dabar galvoju ar imanoma pataisyt, ar nereikes keist dezes..... Ir kokia kaina maximaliai butu uz remonta???? Meistras lyg ir minejo Alytuj, kuris uzsiima TIK deziu remontu, kad tipo kokia tai pusle nuejo shaibom, ja pakeis uz 800+- Lt ir viskas... O as dar galvoju, kad jei ne viskas cia, tai kiek max automatines dezes pakeitimas ar remontas gali kainuoti????
Aciu dar sykeli visiems atsakiusiems...
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu ka,
Ilgai tylejes pagaliau galiu parasyti dziugia naujiena....
Vakar pranese, kad Pagaliau Pagaliau sutvarke mano Mitsubishi Galant pavaru deze.....
Tuoj atlexiu su ja Vilniun.... O tai palikau meistriukams Alytuj i ten dar stovi daba....
Tikrai remontas kainavo 800Lt. Pakeite kokia tais pusle... tiek tik i tezinau....
Tai kai jau bus viskas o.r.e., tai parasysiu.
Vakar pranese, kad Pagaliau Pagaliau sutvarke mano Mitsubishi Galant pavaru deze.....
Tuoj atlexiu su ja Vilniun.... O tai palikau meistriukams Alytuj i ten dar stovi daba....
Tikrai remontas kainavo 800Lt. Pakeite kokia tais pusle... tiek tik i tezinau....
Mazhylis
Mitsubishi Galant sedanas 95m. V6 2.0l automatas, 110 kW
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nu ka laistomMazhylis rašėCOLONNu ka,

- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
aaa, zinau ash ta pusleMazhylis rašėCOLONNu ka,

citramonas kupinis.
- Mazhylis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai, kai jau tixliai viskas bus aisku, kai jau atvaziuosiu Vilniun, tai jumi viska papasakosiu
Nes daba auto stovi pas kebulistus kosmetiniam remontui pabaigti ir tada jau bus registravimai, TA ir kt. procesai, po kuriu busiu vel pilnateisis "keturratis bosas"
Nes daba auto stovi pas kebulistus kosmetiniam remontui pabaigti ir tada jau bus registravimai, TA ir kt. procesai, po kuriu busiu vel pilnateisis "keturratis bosas"

Mazhylis