generatoriaus perkrovimas
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
generatoriaus perkrovimas
Kaip manot ar sumazes paduodama itampa nuo generatoriaus istacius varza? nesinori remontuot nes laukiu kol nauja atsius. Be to ar imanoma kad generatoriaus rele nusoktu nuo trumpinimo sistemoje ar perkrovos? be to ar gali radiatoriaus ventiliatorius duot perkrova ? vnz daug prirasiau 

Accord Tourer
Re: generatoriaus perkrovimas
Man po uztrumpinimo buvo akumo perkrovimas del generatoriaus reles kuri yra paciame generatoriuje. Ji gana nemazai kainuoja tai geriau imti naudota.Roliz rašėCOLONKaip manot ar sumazes paduodama itampa nuo generatoriaus istacius varza? nesinori remontuot nes laukiu kol nauja atsius. Be to ar imanoma kad generatoriaus rele nusoktu nuo trumpinimo sistemoje ar perkrovos? be to ar gali radiatoriaus ventiliatorius duot perkrova ? vnz daug prirasiau
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
matai kad ant stendo tikrino , rode kad geras, be to jau antram generatoriui kaput. Nes man atrodo kad ventiliatoriaus kalte nes kai pakeiciau greicio reguliavimo varza prasidejo tokie vejai.egisas rašėCOLONKisau nagus ten kur nereikia ir uztrumpino, tau nebutinai nuo uztrumpinimo galejo pareiti ta rele.Roliz rašėCOLONtai as ta suprantu , bet remontas man kainuos daugiau nei as uz ta generatoriu mokejau. o nuo ko tau uztrumpino ? kazin su testeriu imanoma atrast kur trumpina?
Accord Tourer