tai vat kiek visos sedenes kainuotu pervilkt ir tie tokie ant dureliu kur pas klipieca buna
savo nieko neturiu duodu kedes pasiemu odines vsio

cia apie sitaMatosas rašėCOLONkažkuris kaunietis kuris pardavinėjo savo klipiecą persiuvinėjo oda, reikia laukt jo kad išsamiau parašytų
PIGUVA!doncce rašėCOLONKiek supratau kalba apie mane einasiaip 1g clipsui persiut visas sedynes pas mane kainuoja 200lt (cia tik uz darba) toliau oda, siaip kaip sau dariausi man odos reikejo 10 metru, bet as dar dariausi galine palange, duru apmusimus, begiu rankena ir ta daiktadeze kur per viduri yra ir vaira, jei tik sedynes uztenka 8 metru, jei ka domina i pm rasykyt
![]()
p.s. ir dar siulai 10lt visai masinai
Paro ir mumKevinas rašėCOLONxaxa kai reiks siutis maziau norinciu bus, siaip tikrai gerai padaro doncce, kai kas jau mate kaip pas mane pataise sedynes
Vo blemba...doncce rašėCOLONKiek supratau kalba apie mane einasiaip 1g clipsui persiut visas sedynes pas mane kainuoja 200lt (cia tik uz darba) toliau oda, siaip kaip sau dariausi man odos reikejo 10 metru, bet as dar dariausi galine palange, duru apmusimus, begiu rankena ir ta daiktadeze kur per viduri yra ir vaira, jei tik sedynes uztenka 8 metru, jei ka domina i pm rasykyt