Del kabriko (spider 3G)
Del kabriko (spider 3G)
Sveiki.
Norejau jusu paklausti del kabriko.
Siaip zavi mane tos 3g kabrikai cia pazystamas uzsiema masinom is JAV ir siulo man 3g kabrika.Bet nez kaskaip ta medziaka gabai saltai atrood man ziema.O kiap yra istikruju??Ir ar labai kinta tos masinos dinamika ant posukiu vaizuojant nuleistu stogu ir su " ne kabriku" ?? nes kiek zinau "ne kabrikai" yra stabilesni ant posukiu ir aplamai bet yra ir issimciu.
Aciu uz suteikta info.
P.S aisq jai ja suteiksit.
Siaip zavi mane tos 3g kabrikai cia pazystamas uzsiema masinom is JAV ir siulo man 3g kabrika.Bet nez kaskaip ta medziaka gabai saltai atrood man ziema.O kiap yra istikruju??Ir ar labai kinta tos masinos dinamika ant posukiu vaizuojant nuleistu stogu ir su " ne kabriku" ?? nes kiek zinau "ne kabrikai" yra stabilesni ant posukiu ir aplamai bet yra ir issimciu.
Aciu uz suteikta info.
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Kabriku dugnas buna dvigubas tam, kad butu kompensuotas kebulo linkimas, kai jo nelaiko stogas.
Del sios priezasties jie sveria daugiau.
Brezentinis stogas Lietuvos klimato salygomis - nelabai gerai. + musu saly vis dar pilna protiniu sutrikimu turinchiu zhmoniu, kuriems niezhti nagai prapjauti ta brezenta...
Del sios priezasties jie sveria daugiau.
Brezentinis stogas Lietuvos klimato salygomis - nelabai gerai. + musu saly vis dar pilna protiniu sutrikimu turinchiu zhmoniu, kuriems niezhti nagai prapjauti ta brezenta...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Tai man tie nevisprociai nelabai aktualu perkant masina.bet va del dugno tia nezinojau.
O tai kuro sanaudos panasios butu kaip ir paprasto g3??
TIk vat nepamenu ar tai buvo GT ar eilinis GS ar kokie ten??
Nu bet bet koks palyginimas vertingas butu.Nes kiek suprantu jai veria daugiau tai ir suvartoja daugiau.Ir jai tai bus GT ar nebus bendzo kapines?
Nors aisq tokiai masinai pilti negaila bet smagiau butu kad ant alaus susitaupytu:)
O tai kuro sanaudos panasios butu kaip ir paprasto g3??
TIk vat nepamenu ar tai buvo GT ar eilinis GS ar kokie ten??
Nu bet bet koks palyginimas vertingas butu.Nes kiek suprantu jai veria daugiau tai ir suvartoja daugiau.Ir jai tai bus GT ar nebus bendzo kapines?
Nors aisq tokiai masinai pilti negaila bet smagiau butu kad ant alaus susitaupytu:)
nu 100kg tai gan daug.Nu aisku.Kuras lieka kuru.Bet vat vasara kaifas su cabriku.Kaskada turejau 3golfa kabrika oi smagumelis vasara budavo tik tiek kad golfas.
Nu aisq manau vistiek apsistosiu ant cabriko g3.Tik vat dabar suku galva del tu GT GS GST.Jai neklystu tokie yra.Nes siaip smagiau kai dalis gali graiciau gauti ir pigiau.Kad nereiketu jieskoti savaitem.Kaip cia skaiciau kaikurias dalis GST sunku gauti ir kainuoja da...(tos vietos).
Nu aisq manau vistiek apsistosiu ant cabriko g3.Tik vat dabar suku galva del tu GT GS GST.Jai neklystu tokie yra.Nes siaip smagiau kai dalis gali graiciau gauti ir pigiau.Kad nereiketu jieskoti savaitem.Kaip cia skaiciau kaikurias dalis GST sunku gauti ir kainuoja da...(tos vietos).
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
jeigu negaila papildomu 1000eur, imk GT/GTS, nes gauni daugybe pliusu kuriu neturi GS modelis:
1. odinis salonas
2. galingesnis variklis (GS 150hp, GT 200hp, GTS 210hp)
3. geresne audio sistema
4. ABS pas GTS
5. geresne apdaila
6. geresni stapdziai ir pan.
1. odinis salonas
3. geresne audio sistema
4. ABS pas GTS
5. geresne apdaila
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
itariu kad spyder RS nelabai yra. Nors galNasas rašėCOLONpataisysiu, yra - RS, GS, GT ir GTS.

Tiesa, dar GT/GTS geresni tuom kad neturi super duper gedingu bugniniu stabdziu, tad nebus geda uzsideti grazius ratus
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
- CONTACTCOLON
nu siaip papildomai tikrai ne 1000 euru reikia.wytska rašėCOLONjeigu negaila papildomu 1000eur, imk GT/GTS, nes gauni daugybe pliusu kuriu neturi GS modelis:
1. odinis salonas
3. geresne audio sistema
4. ABS pas GTS
5. geresne apdaila
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
- Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
- CONTACTCOLON
Re: Del kabriko (spider 3G)
nepirk tu to kabriko,kur ji desi ziema,vasara pasidziaugsi,ir daug sunkiau parduot,be to kabrikas gerokai sunkesnis uz kupe. pirk mano kupe geriau:prioneer rašėCOLONSveiki.
Aciu uz suteikta info.
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... &id=796989
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.
- mantasa
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2005 10 09, 17:44
- AutomobilisCOLON Subaru Imreza
- SkypeCOLON mantasad
- MiestasCOLON Vilnius/Lazdyne
Re: Del kabriko (spider 3G)
siaip viskas px...prioneer rašėCOLONSveiki.
Aciu uz suteikta info.
ji tik greiciau zymiai atsala.
turejau tad sakau
4G63T - X