Del turbinos slegio??
- SWEET
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 71
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Plymouth Laser
- MiestasCOLON Kaunas
Del turbinos slegio??
Tai vot. Turiu Plymouth Laser 2000 Turbo, ir skyde yr turbinos slegio davitklis org.. ten raso (lb) cia visur bandziau ziureti ir enciklopedijose, ir interne, i niekaip nesuprantu kaip suzinot ar jis man ten slegy rodo, ar prapumpuojamo oro kieky. Nezinau gal kvailu pasirodysiu bet man vistiek ydomu, turiu masina i praktiskai zinau tik tiek kad gerai valina, i detales gerai kainuoja. Tai jei kas ka zinot jei nesunku parasykit
!!!

Plymouth laser (1G) 91m. 142 KW TURBO, manual transmition (Vel lekia kaip laukinis arklys, ale tai smagu. Labai laukia ubgreidu
), jau padryti ubgreidai " K&N Air Filter, Blow of Greddy-Type RS"

Re: Del turbinos slegio??
Taigi ten yra boost parasyta, kadangi amerikonas tai ne tie matavimo vienetai pas juSWEET rašėCOLONTai vot. Turiu Plymouth Laser 2000 Turbo, ir skyde yr turbinos slegio davitklis org.. ten raso (lb) cia visur bandziau ziureti ir enciklopedijose, ir interne, i niekaip nesuprantu kaip suzinot ar jis man ten slegy rodo, ar prapumpuojamo oro kieky. Nezinau gal kvailu pasirodysiu bet man vistiek ydomu, turiu masina i praktiskai zinau tik tiek kad gerai valina, i detales gerai kainuoja. Tai jei kas ka zinot jei nesunku parasykit!!!
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
ant turbinos kur vamzdis su slanga i IC ten toks mazas mazdukas ir ant jo slangute nueina vianas galas i WG kitas i i dacika o prie to daciko pajunktas tavo matuoklis kuris rodo slegi oro sistemoje
p.s kai teko penkis kart viska surink isrinkt tai iki grabo lentos atminsiu kur ten kas ir kaip
p.s kai teko penkis kart viska surink isrinkt tai iki grabo lentos atminsiu kur ten kas ir kaip

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!