Del turbinos slegio??

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
SWEET
Dalyvis
PranešimaiCOLON 71
UžsiregistravoCOLON 2005 07 19, 03:00
AutomobilisCOLON Plymouth Laser
MiestasCOLON Kaunas

Del turbinos slegio??

Neperskaitytas pranešimas SWEET » 2006 02 19, 19:53

Tai vot. Turiu Plymouth Laser 2000 Turbo, ir skyde yr turbinos slegio davitklis org.. ten raso (lb) cia visur bandziau ziureti ir enciklopedijose, ir interne, i niekaip nesuprantu kaip suzinot ar jis man ten slegy rodo, ar prapumpuojamo oro kieky. Nezinau gal kvailu pasirodysiu bet man vistiek ydomu, turiu masina i praktiskai zinau tik tiek kad gerai valina, i detales gerai kainuoja. Tai jei kas ka zinot jei nesunku parasykit :wink: !!!
Plymouth laser (1G) 91m. 142 KW TURBO, manual transmition (Vel lekia kaip laukinis arklys, ale tai smagu. Labai laukia ubgreidu :D ), jau padryti ubgreidai " K&N Air Filter, Blow of Greddy-Type RS"

Vartotojo avataras
egisas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 4746
UžsiregistravoCOLON 2004 09 09, 03:00
MiestasCOLON Palanga

Re: Del turbinos slegio??

Neperskaitytas pranešimas egisas » 2006 02 19, 20:19

SWEET rašėCOLONTai vot. Turiu Plymouth Laser 2000 Turbo, ir skyde yr turbinos slegio davitklis org.. ten raso (lb) cia visur bandziau ziureti ir enciklopedijose, ir interne, i niekaip nesuprantu kaip suzinot ar jis man ten slegy rodo, ar prapumpuojamo oro kieky. Nezinau gal kvailu pasirodysiu bet man vistiek ydomu, turiu masina i praktiskai zinau tik tiek kad gerai valina, i detales gerai kainuoja. Tai jei kas ka zinot jei nesunku parasykit :wink: !!!
Taigi ten yra boost parasyta, kadangi amerikonas tai ne tie matavimo vienetai pas ju
Paveikslėlis
'91 eclipse GST
'01 PS GTI
'03 307SW HDI

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 02 20, 01:42

ant turbinos kur vamzdis su slanga i IC ten toks mazas mazdukas ir ant jo slangute nueina vianas galas i WG kitas i i dacika o prie to daciko pajunktas tavo matuoklis kuris rodo slegi oro sistemoje

p.s kai teko penkis kart viska surink isrinkt tai iki grabo lentos atminsiu kur ten kas ir kaip :D
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!

BUTTON_POST_REPLY