Q: raudonas DEXTRON i vairo kolonele?
Q: raudonas DEXTRON i vairo kolonele?
Sveiki,
Ruosiuosi keisti vairo kolonele. Zmogus is kurio pirkau kolonele patare i sistema (kolonele, stiprintuvas) pilti raudona dextron'a (ta pati kur i automatines greiciu dezes pilasi). Kokia jusu praktika? Gal kas zino kas rasoma manualuose?
Kalba eina apie '94 Colt'a (CA0).
Aciu.
gdi
Ruosiuosi keisti vairo kolonele. Zmogus is kurio pirkau kolonele patare i sistema (kolonele, stiprintuvas) pilti raudona dextron'a (ta pati kur i automatines greiciu dezes pilasi). Kokia jusu praktika? Gal kas zino kas rasoma manualuose?
Aciu.
gdi
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Q: raudonas DEXTRON i vairo kolonele?
kiek pamenu ju yra dvieju spalvu raudonas ir dar kazhkoks, pasmane raudonas kaip ir aprashyta katalogeGDI rašėCOLONSveiki,
Aciu.
gdi

- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nuimk viena shalngele uzhvesk ir pasuk ir ishjung greit ishbegsGDI rašėCOLONGal zinai kaip pasalinti visa sena skysti is sistemos? Man sake, kad maisyti su senu negalima (bent nepatartina), o tuscio siurblio (stiprintuvo) juk nesuksi - perkais.

ir visos bonkutes nesupilsi

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
correction- rasosi DEXRON, be "T" raides.
va, tai tuo paciu irgi noriu paklaust, pas mane jau zemiau MIN zenklo skyscio liko, irgi reikia dasipilti, pagal manuala reikia "DEXRON II" skyscio. gal kas turi 50ml uz alaus bokala?
va, tai tuo paciu irgi noriu paklaust, pas mane jau zemiau MIN zenklo skyscio liko, irgi reikia dasipilti, pagal manuala reikia "DEXRON II" skyscio. gal kas turi 50ml uz alaus bokala?
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
min dar gerai,wytska rašėCOLONcorrection- rasosi DEXRON, be "T" raides.

Paziresiu ka turiu garaze. Nezinau ar ten bus 'II', bet jei tau tiks ir esi Vilniuje, galesiu kiek nupilti. Ups, nepaziurejau, kad tu Kaunewytska rašėCOLONcorrection- rasosi DEXRON, be "T" raides.

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Jei kas turi problemu su vairo stiprintuvu, arba tiesiog seip nori pasitikrinti, labai rekomenduoju sita..netgi per daug ishsamu pdf'a 
http://www.fast-4ward.com/3GsvcManual/37A.pdf

http://www.fast-4ward.com/3GsvcManual/37A.pdf
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai kad pas mane yra, tik reikia pažiūrėt ar tikrai tas, bo paskui prisižadėsiu o pasirodys kad pas mane ten papraščiausias lotos pusiausintetikasDonix rašėCOLONmin dar gerai,wytska rašėCOLONcorrection- rasosi DEXRON, be "T" raides.
va, tai tuo paciu irgi noriu paklaust, pas mane jau zemiau MIN zenklo skyscio liko, irgi reikia dasipilti, pagal manuala reikia "DEXRON II" skyscio. gal kas turi 50ml uz alaus bokala?kazhkas man gyresi kad nusipirko visa bonka ir neturi kur deti
tik nepamenu kas :/

Re: Q: raudonas DEXTRON i vairo kolonele?
94 lancer dyzelio manuale būtent tokį ir liepia pilt. Apie spalvas nepasakyta, manau kad px....GDI rašėCOLONSveiki,
Aciu.
gdi
Kiek esu girdėjęs, tai tik HONDA vairo stiprintuvui reikalauja specialaus kažkokio skyscio...kuris apie 10 kart brangesnis už dexroną...ir žinau atvejų kai žmonės nesigilindami į hondas pylė tą patį dexroną, ir nieko blogo neacitiko...