Galant problemos su tepalu
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- UžsiregistravoCOLON 2009 04 26, 23:30
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- SkypeCOLON Gedux01
Galant problemos su tepalu
Sveiki,
Atsiprasau jei jau tokia tema buvo sukurta, bet tiesiog kiek ziurejau tai neradau 100% i mano problema atsakancios temos ir viliuosi jog si tema nebus uzrakinta... Tai va pas mane Galantas '93m su 2l td varikliu, ir toje puseje kur dirzai lasa tepalas bandziau valyt bet nk is to gero priejimo nulis (turiu omeny virs karterio). O tepalo sustojus ir paskui patraukus masina randu gausiai (kas 100km dapilt tenka apie 150ml tai tikrai ner nei gerai nei ekonomiska). Nu melsvo dumo nemeta, antifryzo nemazeja ir jis skaidrus zalias be jokiu priemaisu taigi man atrodo kad tarpine po galva turetu buti gera nu bet jei klystu pataisykit vien del to as jusu ir klausiu. Pradziai masciau jog per dangtelio tarpine eina tepaliukas nes buvo slapia nu bet ja pakeiciau ir visdelto ne tai kele problema. Ir siaip sunku nustatyti pro kur tiksliai sunkiasi tas tepalas nes pirma slapias visas vairuotojo puses dugnas aplink varikli, nu apvaliau, tai man nepatinka jog lyg ir ne pro karterio tarpine bega tepalas, o nuo virsaus ir ne tiek pro sona kiek labiau priekyje o pro kur neturiu konkreciu ideju, noretusi skubiai nu bet kaip gausis taip. Taigi laukiu jusu patarimu; kas galetu buti? kiek panasiai atsieitu remontas vilniuje? Dekui uz atsakymus.
Atsiprasau jei jau tokia tema buvo sukurta, bet tiesiog kiek ziurejau tai neradau 100% i mano problema atsakancios temos ir viliuosi jog si tema nebus uzrakinta... Tai va pas mane Galantas '93m su 2l td varikliu, ir toje puseje kur dirzai lasa tepalas bandziau valyt bet nk is to gero priejimo nulis (turiu omeny virs karterio). O tepalo sustojus ir paskui patraukus masina randu gausiai (kas 100km dapilt tenka apie 150ml tai tikrai ner nei gerai nei ekonomiska). Nu melsvo dumo nemeta, antifryzo nemazeja ir jis skaidrus zalias be jokiu priemaisu taigi man atrodo kad tarpine po galva turetu buti gera nu bet jei klystu pataisykit vien del to as jusu ir klausiu. Pradziai masciau jog per dangtelio tarpine eina tepaliukas nes buvo slapia nu bet ja pakeiciau ir visdelto ne tai kele problema. Ir siaip sunku nustatyti pro kur tiksliai sunkiasi tas tepalas nes pirma slapias visas vairuotojo puses dugnas aplink varikli, nu apvaliau, tai man nepatinka jog lyg ir ne pro karterio tarpine bega tepalas, o nuo virsaus ir ne tiek pro sona kiek labiau priekyje o pro kur neturiu konkreciu ideju, noretusi skubiai nu bet kaip gausis taip. Taigi laukiu jusu patarimu; kas galetu buti? kiek panasiai atsieitu remontas vilniuje? Dekui uz atsakymus.
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Galant problemos su tepalu
Nu sunku pasakyt pro kur ten bega.. Manau mes cia neisbursim
Reikia tvarkingai viska apvalt ir jau siek tiek pavaziavus manau aiskiai matysis pro kur sunkias, ar net vaziuot nereik, tiesiog uzkurta palaikyt apvalius ir turetu juk matytis, jei tikrai taip stipriai bega tepaliukas
As panasiai gaudziau pro kuria slangele antifrizas bega

As panasiai gaudziau pro kuria slangele antifrizas bega

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 17, 08:19
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant 2.0 td
- MiestasCOLON Kaunas
Alkūninio veleno sąlnykas gatavas. Keisk greičiau, nes toj vietoj ir pagrindinis diržas tepale mirksta, o nuo to jo amžius katastrofiškai trumpėja. 

Galantas 2,0 GLSTD 1995
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- SkypeCOLON Gedux01
Bet jei butu akuninio veleno salnikas tai man nebutu nuo virsaus slapia, beja buvau nuemes pagrindinio dirzo apsauga tai dirzas kaip ir sausas nu netepaluotas, reiks uzvest ir paziuret ar tik ne pro voztuvu veleno salnika eina tepalas kazkaip man ten itartinai pasirode... o gal tiesiog aptaskyta ta vieta... nu jei nepasiteisins mano speliones lauksiu jusu ideju. Nu bet dabar stovi ramiai tegu stovi pakamuosiu galantuka savaitgali, gal kokiu ideju iki to laiko saus i galva 

- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Sorry, gal netaip supratau. Pas mane tai gana sodriai leido pro vožtuvų dangtelio tarpinę, variklis net šlapias buvo. Pabandyk ją pakeisti, gal praeis ta liga ir nereiks didesnio remonto... 

Galantas 2,0 GLSTD 1995
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- SkypeCOLON Gedux01
Jo... butu pernelyg paprasta... Zodziu, as jau pakeites ta tarpine po dangteliu, nes itarimas krito ant jos pirmos, bet pasirodo ne tame saknys sito tekejimo. Kazkaip vis labiau krypstu link idejos jog pro alkuninio veleno rieboksli eina tepaliukas, nes kai nusiemiau dabar apsauga pagrindinio dirzo, tai ir dirzas siek tiek tepaluotas ir visa apsauga tepaluota, nu lyg ir nuo dirzo taskyta, nors 100% sunku pasakyti, kita kart kai paziuri tai vaizdas toks lyg is po dangtelio tarpine varytu bet kad kiekis tai nemazas vargu ar per ten galetu tokiais kiekiais eit, nu reiks per nauja surinkt nuemus dangteli del visa ko. O siaip gal zinot kur vilniuje kas nors pigiai ir pakankamai kokybiskai galetu likviduoti sia mano tepalu problemele? Isardyciau ir pats, bet tikimybe, jog surinkus pagrindini dirza sudesiu tinkamai, manau menka...plius neturiu garazo tai kazkaip po masina palyst irgi galimybes nelabai turiu... taigi laukiu jusu pagalbos.
P.S. Bukite atidus pirkdami automobili pasirodo "meduti" tikrai neimanoma tiesiog pirmu zvilgsniu pazvelgus pastebeti, tepalas kaip tepalas, variklis irgi jokiu sposu nekrecia, tik va tau, pasikeisk tepalus prades kaip pro reti teketi... Taigi gili depresija ismest gaila, o ir taisyt nezinau net kur tiksliai, ir ka ten beparduosi nezadu ristis iki tokio lygio kad medu pilt ir i akis meluot: "oi variklis geras garantuoju... " Kas is tu garantiju, jei taisyt vistiek nusipirkus tai tenka paciam.
P.S. Bukite atidus pirkdami automobili pasirodo "meduti" tikrai neimanoma tiesiog pirmu zvilgsniu pazvelgus pastebeti, tepalas kaip tepalas, variklis irgi jokiu sposu nekrecia, tik va tau, pasikeisk tepalus prades kaip pro reti teketi... Taigi gili depresija ismest gaila, o ir taisyt nezinau net kur tiksliai, ir ka ten beparduosi nezadu ristis iki tokio lygio kad medu pilt ir i akis meluot: "oi variklis geras garantuoju... " Kas is tu garantiju, jei taisyt vistiek nusipirkus tai tenka paciam.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- SkypeCOLON Gedux01
Tai kaip suprantu niekas nezino kur butu Vilniuje imanoma pigiai pakeisti alkuninio veleno rieboksli, ar as klystu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- SkypeCOLON Gedux01
E gi!!! Pagelbekit
Blin varva kaip is Paris Hilton per menesines...
Reik vaziuot - negaliu... Kur patys varot savo mitsubisius taisyt? As siaip ne vilnietis tik laikinai cia gyvenu tai nelabai zinau, kur nuvaryt, kad nelikciau apiplestas
.

- Galant2l
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 289
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 06, 22:03
- AutomobilisCOLON Galant glsi
- SkypeCOLON aurimasm.y
- MiestasCOLON Kaunas
Matai nevisi varo. Kiti remontus atlieka patys. Siaip ieskok kokiu garaziuku arba varyk i servisa, neturetu but baisiai brangu. Konkreciai negaliu patart, nes nevilnietis. Gal kas kitas mestels kokius kontaktus...EFI rašėCOLONE gi!!! PagelbekitBlin varva kaip is Paris Hilton per menesines...
Reik vaziuot - negaliu... Kur patys varot savo mitsubisius taisyt? As siaip ne vilnietis tik laikinai cia gyvenu tai nelabai zinau, kur nuvaryt, kad nelikciau apiplestas
.
Mitsubishi galant glsi - sold
Mazda xedos6 v6
Mazda xedos6 v6
- kamazistas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 411
- MiestasCOLON Kaunas
Pabandyk asmeninę žinutę kokiam vilniečiui parašyt, manau neatsisakys padėti tikrai... 

Galantas 2,0 GLSTD 1995
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 17
- SkypeCOLON Gedux01
Matyt reiks... nes kaip pastebejau ne visi uzklysta i sia skliti 

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
ka daryti su tepalo korka ? pakeiciau tarpinele i storesne bet efekto nulis , prabega pro ja tepala. Kazin kaip tie taivanski kamsteliai laiko kur liro turi ?
Accord Tourer
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 49
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 27, 20:20
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON alytus
EFI rašėCOLONSveiki,
man taip buvo, nauja tarpine nepadejo irgi.
o pasirodo kad dangtelio varztas tas kur prie dirzo per ta guma gerai neprispaude dangtelio. tai as susiradau paprasta stora mandzeta ir ydejau vietoj tos gumos.
gerai tada prispaude dangtely ir nustojo begti tepalai.
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Aš tai nekeičiu dangtelio tarpinės, nes pinigų gaila
. Švariai tepalą nuvalau ir sutepu hermetiku.
Dėl praleidimo pro riebokšlius, tai micai turi tokią bėdą, kad dėl ilgai nekeistų tepalų ir šiaip per laiką užsikiša vožtuvas, kuris praleidžia karterio dujas į įsiurbimo kolektorių. Tada gali riebokšlius keist nekeitęs, vis tiek problema liks. Bet jei karterio ventiliacija tvarkoj, tai tik riebokšliai lieka pakeist.
Dėl OIL dangtelio, tai palenkiau tas auseles kuriomis užsikabina už skylės kraštų ir problema išsisprendė.

Dėl praleidimo pro riebokšlius, tai micai turi tokią bėdą, kad dėl ilgai nekeistų tepalų ir šiaip per laiką užsikiša vožtuvas, kuris praleidžia karterio dujas į įsiurbimo kolektorių. Tada gali riebokšlius keist nekeitęs, vis tiek problema liks. Bet jei karterio ventiliacija tvarkoj, tai tik riebokšliai lieka pakeist.
Dėl OIL dangtelio, tai palenkiau tas auseles kuriomis užsikabina už skylės kraštų ir problema išsisprendė.
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
Jei is apacios ir sakai po mazdaug dirzu tai galbut per tapalo pompa varva