O tu kur tvarkeisi dėžę? Vilniuje, Kaune? Nes ir mane tas pirminio vel. guolis pradeda biesintmovado rašėCOLONProblemos sprendimas: pagaliau susiradau meistrus, kurie su manim norejo kalbetis. Pasiklause, pravaziavo. Sako 100proc pirminio veleno guolis, o jei pakeitus vistiek uzesys bus - pinigu nemokesi... Sutikau, sutvarke per viena diena, darbo kaina 600 pinigu. Niekas neuzia, nauja masina
![]()
Bet atsirado nauja problema - pradedant vaziuot (1,R begiais) jauciasi variklio ir tuo paciu visos auto vibracija kurios iki dezes darbu nebuvo. Su tais paciaus meistrais diskutavom kodel taip yra, taciau pasiulymu nebuvo... Pagalves sveikos, sankabos diskas taip pat.
Ar imanoma dezeje ka nors ne taip sustatyt? Blogai uzdet pusasius? blogai nuorint sankaba?
Visi pamastymai welcome:)
Imanoma blogai surinkt deze. Ir buna tada visokiu nesamoniu.movado rašėCOLON Ar imanoma dezeje ka nors ne taip sustatyt? Blogai uzdet pusasius? blogai nuorint sankaba?
Visi pamastymai welcome:)
Neseniai tvarkaiusi deze,tai radau vilniuj meistra,kuris deze man perrinko gan nebrangiai ir dar padejo gaut pigesniu daliu jai. Tik kol kas negaliu pasakyt,kaip jis man ta deze surinko,nes ji dar neuzdeta.Bet is to,kiek su juo bendravau,susidare ispudis,kad zmogus savo darba ismano labai gerai.Veikejas rašėCOLONO tu kur tvarkeisi dėžę? Vilniuje, Kaune? Nes ir mane tas pirminio vel. guolis pradeda biesinttai jau noriu susitvarkyti
Tai kad dėkui, pats irgi turiu, kažkada pirkau tiesiog pakeisti norėdamas, bet kai guolis barškėti pradėjo supratau, kad čia bus ta proga kada reiks keistipaulenz rašėCOLONNeseniai tvarkaiusi deze,tai radau vilniuj meistra,kuris deze man perrinko gan nebrangiai ir dar padejo gaut pigesniu daliu jai. Tik kol kas negaliu pasakyt,kaip jis man ta deze surinko,nes ji dar neuzdeta.Bet is to,kiek su juo bendravau,susidare ispudis,kad zmogus savo darba ismano labai gerai.Veikejas rašėCOLONO tu kur tvarkeisi dėžę? Vilniuje, Kaune? Nes ir mane tas pirminio vel. guolis pradeda biesinttai jau noriu susitvarkyti
Jei ka - Aleksandras: 867262413.
ziuriu , ir pas tave tokios pat bedosVeikejas rašėCOLONTai kad dėkui, pats irgi turiu, kažkada pirkau tiesiog pakeisti norėdamas, bet kai guolis barškėti pradėjo supratau, kad čia bus ta proga kada reiks keistipaulenz rašėCOLON Neseniai tvarkaiusi deze,tai radau vilniuj meistra,kuris deze man perrinko gan nebrangiai ir dar padejo gaut pigesniu daliu jai. Tik kol kas negaliu pasakyt,kaip jis man ta deze surinko,nes ji dar neuzdeta.Bet is to,kiek su juo bendravau,susidare ispudis,kad zmogus savo darba ismano labai gerai.
Jei ka - Aleksandras: 867262413.