Ratu tvirtinimo varztai Galantui.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 73
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 28, 12:35
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- MiestasCOLON LTU
Ratu tvirtinimo varztai Galantui.
Sveiki. Savaitgali meistras keite mano Galantui priekines kaladeles ir pastebejo nemalonu dalyka... Viename rate nuluzes rato tvirtinimo varztas, kito prasuktas sriegis, vadinasi priekinis ratas liko ant dvieju varzu... (Rudeni kai keite padangas, tai niekas net neuzsimine apie tai..) Siaip ne taip mestras sugebejo ta varzta kur prasuktas srieigs prisukti, bet sake, kad tai apskutinis uzsukimas, kita karta atsukes nebeuzsuksiu.. Kur butu galima susitvarkyti sia problema.. Kiek kalbejau su meistru, tai sake, kad reik tekinti nauja varzata.. O kad prieiti reik barabana nuimti, to pasekoje guoli reiks keisti, nes pasak jo graziai nepavyks nuimti, kad guolis nepaeitu saibom.. Gal jau kas buvo susidures su tokia problema ir kas nors patars kur si malonuma galima normaliom kainom padaryti..
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
Re: Ratu tvirtinimo varztai Galantui.
As dariau pas save garaziuje nuemiau stabdziu diska ta sena varsta iskaliau kur buvo nuluzes tekintojo paprasiau pamatavo istekino ir poto idejau nieko nuimti nereikejo. 

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 73
- MiestasCOLON LTU
Idejai, tai cia atgal sukaliai? ar kaip?
ir tas varztas normaliai laiko? Man atrodo reiks ir man bandyti 

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Nuvažiuoji į japoniškų dalių parduotuvę ar šrotą, nusiperki naują rato smeigę ir fizinės jėgos panaudojimo būdu pakeiti 

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 73
- MiestasCOLON LTU
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 11, 22:09
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant amerikonas
- MiestasCOLON LTsiauliai
Jo as taip pat keiciau tris varztus-iskali ir ikali naujus. 

2.4l 16V America pirty
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 66
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 29, 14:18
- SkypeCOLON dargvilas
- MiestasCOLON Klaipėda/Biržai
Man irgi reikėjo keisti tris varžtus. Sumokėjau 60 litų. jaučiu netekino ten jie, nes labai jau greitai viską padarė.
vafliai kiti servisų meistrai su tais pneumatiniais atsuktuvais. Per tą skubėjimą su veržle padaro naujas srieges. Ir tada kyla problemų jas atsukant.
vafliai kiti servisų meistrai su tais pneumatiniais atsuktuvais. Per tą skubėjimą su veržle padaro naujas srieges. Ir tada kyla problemų jas atsukant.
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
nezinau,gal tai krize,bet daug nuo taves man rodos nusuko,buciau tau uz bonka padaresBoog rašėCOLONMan irgi reikėjo keisti tris varžtus. Sumokėjau 60 litų. jaučiu netekino ten jie, nes labai jau greitai viską padarė.

2.4l 16V America pirty
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 66
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 29, 14:18
- SkypeCOLON dargvilas
- MiestasCOLON Klaipėda/Biržai
Mažai nusimanau tuose remontuose, bet manau kad nebrangiai. Juk ne 10 minučių darbas tris tuos špikus pakeisti. O servisas rimtas. Vyrai rudenį buvo apsikrovę darbais. Ir taip dėkingas esu, kad be eilės priėmė.Aurielka rašėCOLONnezinau,gal tai krize,bet daug nuo taves man rodos nusuko,buciau tau uz bonka padaresBoog rašėCOLONMan irgi reikėjo keisti tris varžtus. Sumokėjau 60 litų. jaučiu netekino ten jie, nes labai jau greitai viską padarė.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 24
- UžsiregistravoCOLON 2009 01 19, 10:14
- AutomobilisCOLON Space Star gdi
Laba 99% kad sitas teiginys nebutinai teisingas ir galiu pasisakyt tuo klausymu.Boog rašėCOLONMan irgi reikėjo keisti tris varžtus. Sumokėjau 60 litų. jaučiu netekino ten jie, nes labai jau greitai viską padarė.
Japonams smeigės nusukamos arba nulaužiamos tada kai pertempiamas, pasikeičia smeigės-sriegio žingsnis. Taigi tą galima padaryt nebutinai su pneumatiniu prisukėju pertempimas galimas ir rankom jei nenudojamas dinamometrinis raktas ir "sila jestj....."
Jei prisukdamas be proto užverži va čia ir prasideda blogis.
Paskutinį kartą redagavo 1 Zoviesas. Iš viso redaguota 2009 kartus.
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
Visada reikia sutepti tada sriegio nenusuksi. Abejoju ar kas suka ratus su dinamometriniu raktu?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 24
- UžsiregistravoCOLON 2009 01 19, 10:14
- AutomobilisCOLON Space Star gdi
Tept ratų veržlių beigi varžtų išviso nerekomenduojama kad mažiau šansų butu pamest ir tie kurie tepa daro meškos paslaugą.Aš skaičiau ratlankų instrukcija kur vokietis rašo "Nicht Schmiren" ka galvojat vokietis durnas?Karolis 93 rašėCOLONVisada reikia sutepti tada sriegio nenusuksi. Abejoju ar kas suka ratus su dinamometriniu raktu?
Reik sriegį išvalyt švariai ir viskas.O kad yra kas suka ratus su dinamometriniu raktu aš tau Karoli papasakosiu kai susitiksim

Mėlynas Space Star... turėtum but matęs
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
na jei ""boog"ui padare be eiliu remonta tai ir paeme uz tai 60lt.o siaip tiksliai nezinau,bet manau kad europiniui ,kaip ir mano amerikonui mitcui smeiges perkalt -ner kas veikt,aisku gal ne 10min.darbas,bet jis paprastas. ps. ratu verzles supurskiu W-40,ar panasiu y jy birzgalu,kad vidus nerudytu ir tiek.
2.4l 16V America pirty
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
WD40 galima naudoti, jeigu varžtų atsukti nebenori 
Šitas daiktas per kurį laiką išgaruoja ir sujungimo vieta lieka visiškai sausa, kas leidžia labai puikiai jai sukibti.

Šitas daiktas per kurį laiką išgaruoja ir sujungimo vieta lieka visiškai sausa, kas leidžia labai puikiai jai sukibti.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
tai va blembucki kodel kai ratus atsukineju,man pastoviai trata varztaiDzhedaj rašėCOLONWD40 galima naudoti, jeigu varžtų atsukti nebenori

2.4l 16V America pirty