Sveiki.
Problemos su Colt '96 4G13 varikliu. Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.
Kadangi neesu tame reikale daug žinantis, norėjau pasiteirauti, kiek man kaštuotu pinigų nusipirkti skirstymo velenėlio riebokšlį ir jį pasikeisti, kartu su skirstymo dirželiu ir įtempėjo guoliu.
Jau susižinojau, kad skirstymo dirželis Acuroj kainuoja 69 lt, o įtempėjo guolis - 70 lt.
Dėkingas už informaciją.
- rasta.
Skirstymo dirželis ir riebokšlis.
- rasta
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 18
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 22, 12:23
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt '96
- SkypeCOLON rastadude2k5
- MiestasCOLON Vilnius
Skirstymo dirželis ir riebokšlis.
Paskutinį kartą redagavo 2 rasta. Iš viso redaguota 2008 kartus.
Mitsubishi Colt '96
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Skisrtymo dirželis ir riebokšlis.
O ca kam, BMW M3 ar VW Golf II?rasta rašėCOLONSveiki.
Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.
Kadangi neesu tame reikale daug žinantis, norėjau pasiteirauti, kiek man kaštuotu pinigų nusipirkti skirstymo velenėlio riebokšlį ir jį pasikeisti, kartu su skirstymo dirželiu ir įtempėjo guoliu.
Jau susižinojau, kad skirstymo dirželis Acuroj kainuoja 69 lt, o įtempėjo guolis - 70 lt.
Dėkingas už informaciją.
- rasta.
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- rasta
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 18
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 22, 12:23
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt '96
- SkypeCOLON rastadude2k5
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Skisrtymo dirželis ir riebokšlis.
Ačiū už pastabą, pataisyta. Kitąkart būsiu atidesnis :}Mantas_V6 rašėCOLONO ca kam, BMW M3 ar VW Golf II?rasta rašėCOLONSveiki.
Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.
Dėkingas už informaciją.
- rasta.
Mitsubishi Colt '96
- Sharas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1064
- UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius - Siaul
Re: Skirstymo dirželis ir riebokšlis.
Skirstymo dirzelis nepradeda parisukinet todel, kad ant jo tepalo patenka, nes jis yra dantytas (beto jis po gaubtu pasleptas saugiai, tai ten ir nedaug brudo is isores patenka). O jei ir prasoktu, tai tau butu proga varikli pasikeist 

Daily pocket-rocket: 92 Mitsu Colt Gti
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.