.Edgaras rašėCOLONKevinai, zinok, kai susoka toks burys didziu vyru ir **** prota del poros pasiulymu tai net nesinori apskritai, kaip nors bent bandyt prisidet prie klubo veiklos (omg, negi pas jus istatuose irgi parasyta, kad kiekvienas kuris nori gali bandyti prisideti prie klubo veiklos kuo gali? nu gi velnias, ir pataikyk tu man sitaip....)
Matosai, pamegink atskirt pasiulyma nuo nevykusio bandymo uzstumt.
Mantai, saunu, zinai kas yra naujove tam tikrai bendruomenei. O ar butina sustoti ties tuo forumo efektyvumo tobulinimu? (Retorinis klausimas, prasau neatsakyti)
.Edgarai,
truputeli tau paaiskinsiu situacija: parasei pasiulyma, kuris nera nei geras, nei blogas (mano akim ziurint gal ir visai neblogas) ir gavai keleta komentaru is musu forumo seniu, kuriu tu nepazisti ir su jais bendraves neesi. Jei pazinotum juos taip, kaip pvz. as, tai zinotum, jog tie Ausriuko ir Matoso pasisakymai buvo tam tikra specifine MK humoro forma. To nesuprates tu pamanei, kad cia visi esam tavo NEDRAUGAI, atsistojai i gynybine pozicija ir puolei visiems pilt po doze savo ironijos ir kritikos. Kaip pabendrausi ilgiau, suprasi kad bendravimas sitam forume yra paremtas pagarba sveikam protui bei kitu zmoniu darbui. Visada stumsim ant tokiu zmoniu, kurie ateje net nebando ieskoti, ko jiems reikia, o is karto sukuria n-taja tema su klausimu "tai kokios cia dabar tu galantu bedos?". Man pries tris metus uzsukus i si foruma buvo tvarkingai atsakyta i visus mano klausimus, nes jie budavo pateikiami perskaicius taisykles, jau atlikus tam tikrus namu darbus ir tam skirtose vietose. Taciau kaip ir kiekvienoj bendruomenej, cia yra "lygesniu uz lygius" ir tai yra ne kiek nenuostabu, nes tiesiog tu zmoniu indelis i tos bendruomenes veikla yra nepalyginamai didesnis. Bet jei naujokas turi po ranka protingu argumentu, tai dauguma sitos bendruomenes seniu uz tai pagirs ir paplos per peti.
Konkreti tavo pasiulymo situacija:
-pateikei pasiulyma, nes tau pasirode, kad tai gana patogi funkcija;
-tau buvo pasakyta, kad tai padidins flooderiu skaiciu ir apsunkins moderatoriu darba (kuris yra neapmokamas)
-jokiu svariu argumentu, kad tavo pasiulymas flooderiu skaiciaus nepadidins, tu nepateikei
Sprendimas:
-pasiulymas atmestas, nes negavai 100% palaikymo ir neapgynei savo idejos. Dekojam uz gerus norus.
Pirmiausia reiktu atvykti i bent viena realu meeta, pakalbeti su forumieciais, o tada jau juos vadinti stumikais, nedemokratiskais ir pan. Ir forumo taisykliu cituoti mums nereikia, mes tikrai jas zinom.
Kazkieno pasakymas, kad meetuose kartais naujokai buriuojasi atskirai nuo seniu - nematau tame seniu kaltes. Dazniausiai didesniuose meetuose seniai buna uzsieme organizaciniais reikalais, o jei naujai atejes zmogus bijo prieiti ir pasisveikinti, stovi kaip atsiskyrelis kur aiksteles kampe, tai cia jau jo problema. Galu gale LMK yra gana nemaza bendruomene, kiekvienas gali atrasti su kuo jam maloniau bendrauti.
Pripezejau tai jobstvaimatj