Eclipse 100 km/h paima per.....???
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
tai tas GSI kibiras surudyjes tai nuo rudziu ishpuvus ishvis nieko nesveria turbut uztai ir lekia skarbonke krc.....Rector rašėCOLONSveiki. Norejau paklausti o per kiek 2g klipsas paima 100km/h, kalbu apie paprasta ne turbinini. Mano draugas uzsimetes pirkti Opel Astra GSI 112kw http://www.youtube.com/watch?v=Ng29mQ3ZQP0 man tai jin kasko pergreita bet tipo jin 112kw...Kaip suprantu 2g nepriligs tokiai greiciu nuo 0...
O 2G tai turetu but taip Maksimalus greitis 220 km / v Įsibėgėjimas 9.4 s
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
- ZaibaZ
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 197
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 16:47
- AutomobilisCOLON eclipse 1g
- MiestasCOLON Zarasai-Vilnius
- CONTACTCOLON
pats supranti ką čia parašei?naujoks rašėCOLON
Tiesa, cia kazkaip sumasciau tackiu pagreiti paskaiciuot. Jei, kaip raset anksciau, koltas sugeb isipaisyt i 7,6s laikotarpi ir jau dumia ant 100, tai gaunas, kad vidutinis pagreitis yra 3,7 m/s2. Zinant, kad kuo greitis didesnis , tuo jis paskui leciau dideja, tai galima sakyt, kad is pradziu tempia net ant kokiu 5 m/s2. Tai cia jau ziauriai geras grecio didejimas. Kiek atsimenu, krentantis akmuo(ar ten koks kitas daiktas) i zeme lekia 9,8 m/s2. Tai taip iseina, kad tik perpus mazesnis pagreitis buna besidraginancios tokios masinos palyginus su krentanciu akmenu..Nu ir tarkit zodi. Jega technika!O jei paimtume kieciausia zemeje tacke..Tai ten taip prisiplotumem prie sedynes, kad net istraukus ja liktumem sedet
kažką apie laisvąjį kritimą pradėjai rašyt, taip laisvasis pagreitis ~10m/s^2, bet prie ko čia begėjimasis auto, jei jis tik blogėja, o akmuo krisdamas vis įgauna didesnį pagreitį.
pirma siūlau tau nuspirkt kokią auto iki 100ag, kad pramoktum vairuot, o tai db iškart svaigsti apie sekundes iki 100kmh, tokie ilgai nevažinėja

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Koki dar chipuka? Mitsubishi benzininiai varikliai neturi EEPROM, todel negalima atlikti taip vadinamo "chip tuning", o ir shiaip ish atmosferiko benzo neishspausi nieko su juo...
Oro filtras irgi atmosferikui 0 demesio...
Oro filtras irgi atmosferikui 0 demesio...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Na man toks "dviratis" tai puikiai tinka,kai turesiu didesnes pajamas galesiu ir apie turbinines pagalvot,o pradziai manau idealiai ir ji tinkaRector rašėCOLONxexe gerasbet kai vaziuoji prisikabines tu mergu ir kasnors lenkia pasityciodamas ir nieko padaryt negali tai nebelabai linksma
![]()
jau uzsinorejau GS-T ar GSX
ka dar gero suzinosiu cipas nesideda, gal dar kokie varstai neatsisuka?
![]()

Rector rašėCOLONPas mane kadetas 1.3 55kw![]()
bet pradziai buvo gerai tik 1metus teises turiu ir tai sudauziau ash ji, noriu kanors galingesnio i ateiti
ne siaip uztenktu ir GS bet nusivyliau ash ja
![]()

As tai manau kad dabartine mano masina yra triratukas, reiketu persesti ant dviratuko kokio porshe 911 turbo, bet man tai nelygis. Todel ateiciai palanuoju Veyrona pasiimti, kad galeciau maloniai vazinetis.

/me nesusilaike
http://www.idak.eu
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
ex Mitsubishi Lancer Evolution VIII GSR
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Nu juoku kambariukas kazkoksRector rašėCOLONxexe gerasbet kai vaziuoji prisikabines tu mergu ir kasnors lenkia pasityciodamas ir nieko padaryt negali tai nebelabai linksma
![]()
jau uzsinorejau GS-T ar GSX
ka dar gero suzinosiu cipas nesideda, gal dar kokie varstai neatsisuka?
![]()

anksciau ir dvirati turedamas galejai but vyras, o dabar turi butinai visus lenkti ir tik tada "mergos" bus tavo? Vo laikai atejo

P.S. Gal kam reikia dyzelio- atiduodu. Pirksiu ferariu

bajeristas