gerai kad tik grynaiskasrupi rašėCOLONir kodel man nesove mintis grynais susimoket?
o dar ir vakaruska bus? visiems ar tik klubieciams?Wytska rašėCOLONas i vakarine dali laisva vieta prasom man
pirmenybe uzsenieciams sveciams, poto dalyviams ir klubieciamsDzeronimas rašėCOLONo dar ir vakaruska bus? visiems ar tik klubieciams?Wytska rašėCOLONas i vakarine dali laisva vieta prasom man
na tai ka chebra regis mergos lenkia pacanus ant drasosAusriukas rašėCOLONhmmm na seip jai aliektos prablemas susitvarkysiu iki kacergos ir atvaziuosiu su galantu, manau kad laisvam vaziavime prasileksiutai man tipo kashka uzpildyt reikia? ane
Labai tikiuos kad Aistulka su Asta ir Aaga prisijunksRiebus rašėCOLONna tai ka chebra regis mergos lenkia pacanus ant drasosAusriukas rašėCOLONhmmm na seip jai aliektos prablemas susitvarkysiu iki kacergos ir atvaziuosiu su galantu, manau kad laisvam vaziavime prasileksiutai man tipo kashka uzpildyt reikia? ane
negi visi dabar kai toks shansas issibegiosit i krumus
Donix rašėCOLON pirmenybe uzsenieciams sveciams, poto dalyviams ir klubieciams
manau viskas bus aishku savaite priesh t.y. 18d.Dzeronimas rašėCOLONDonix rašėCOLON pirmenybe uzsenieciams sveciams, poto dalyviams ir klubieciams
tAi forumieciai negales dalyvauti kaip supratau, jei nedalyvaus rengini ir nevaziuos trasa![]()
forumiečiai dalyvauti galės, bet jeigu nedalyvaus tai į vakarinę dalį važiuoti negalės. O jeigu dalyvaus, bet neliks laisvų miegamų vietų (tarkim visas užima svečiai iš užsienio, kas yra labia nerealu) tuomet klubiečiams teks ieškotis alternatyvų, bet kolkas laisvų vietų yraDzeronimas rašėCOLONDonix rašėCOLON pirmenybe uzsenieciams sveciams, poto dalyviams ir klubieciams
tAi forumieciai negales dalyvauti kaip supratau, jei nedalyvaus rengini ir nevaziuos trasa![]()