Na is tikruju, tai buciau nesunkiu/nedideliu daiktu /detaliu galejes parvezt, bet kaip visada - geros mintys po laiko

Nes buvau nedideliame miestelyje (Los Alamos), ir nuo 8,30 h iki 16,30 h budavau kursuos, tai kadangi ten visokios parduotuves ir pan. dirba tik iki 17,30, tai atmetus kelione iki viesbucio ir pan, likdavo tiktai apie 30 min. "pirkiniams"

Be to, sau ten tuos filtrus irgi praktiskai ekspomtu nusipirkau, kai netycia uzmaciau ten autodaliu parduotuve. Ir tai visko ko norejau negavau, nes vat pagrindinio dirzo tempikliu ir t.t. vietoj neturejo, o norint gaut juos reikejo palaukt ben 2 dienas, o as ten jau uzejau savo pries paskutine buvimo diena (t.y. penktadieni, o sestdieni jie nedirba) tai ir negavau ju. Dar buvau sumastes parasyt i foruma gal koam ko reikia kai sau jau nusipirkes buvau, bet kad jau buvo tada penktadienis ir ~17h, o kaip minejau kad jie dirba iki 17,30 tai net nerasiau grizes ir nenervavau jusu (be to ten tarp ju laiko ir LT yra 9 h skirtumo).
P.S. Pliustai, akliau tu, tigi tie pinigai buvo ismesti i filtra o ne i bala

Ir be to dabar jau aiskiai jauciasi ji isidejus kokia 50 AG tai kaip minimum
P.P.S. ku..vos DSM'u gamintojai kazkodel kuro filtra i 95 metu modeli idejo po kapotu prie variklio, o paskui kazkur perkele, todel turbut isivaizduojat kaip buvau nustebes, kai nusirdes oro padavima, isiemes akuma ir pan kuro filtro toj vietoj, (kur jis yra pas 95 modeli) nerdau

Taigi teks ji kita kart pasikesti ir surasti dar pries tai, kur jis gyvena