gal sutapimas bet primeciau - devisi normaliai tai gal ir ciki

gale truput mazhiau, per 0.1 0.2 atmosferos puciu. Nzn zhieminius balionus tai pofik po 2.1 ir tiek, o vasarines jau kieciau varau - ir mashina truputi mazhiau plaukioja ant padangujustutiz rašėCOLONo gale?
O tai jeigu pas mane pagal nutilejima 235/45 R17 ir priekines puciamos 2,2 tai kaipProXas rašėCOLONNa tiesiog turejau problema su guzuotom padangom tai ciuvelis kuris man jas keite kitom patare kad jeigu padangos aukshtis 50 ir mazhesnis tai jau reiketu pusti palei 2,4. Nuo to laiko ne vienas guzas neishsoko, nors buvo visokiu nelygumu ant kelio pasitaike![]()
gal sutapimas bet primeciau - devisi normaliai tai gal ir ciki
Tada reishkias viskas ka ash cia prisvaigau yra melas ir netiesaRV rašėCOLON O tai jeigu pas mane pagal nutilejima 235/45 R17 ir priekines puciamos 2,2 tai kaip?
taip taip, nes pas mane 215/50 R17 ir puciama 2,2ProXas rašėCOLONTada reishkias viskas ka ash cia prisvaigau yra melas ir netiesaRV rašėCOLON O tai jeigu pas mane pagal nutilejima 235/45 R17 ir priekines puciamos 2,2 tai kaip?
su minimum 2.5 tikrai issidauzyciau dantis.ProXas rašėCOLONblem nebijai suguzuot?kasrupi rašėCOLON19" 215/35 priekyje 2.2, gale 2 BAR.![]()
ciuju i tokias pusciau po 2.5 minimum
???Micius rašėCOLONNa tada as is vis patylesiu, kiek i savo 225/40R18 puciu, bo tai da debilu isvadinsit
Is kur tokie faktai ir koks ju irodimas ?--dB-- rašėCOLON Cia labai tiksliai viskas pasakyta. Visgi ne su balionais vazinetis! Kuo aukstesnis ratlankis, o padangos zemesnes tuo slegis turi buti didesnis. Aisku yra ir isimciu. Pvz., jei padanga klijuota ir pn., tad jau reik i tai atsizvelgti.