kelta turejai omeny kalta(dauzta)?[/quote]
Na iskelta. Per amortiko ilginima ar po spiruoklemis kas padeta ir t.t.[/quote]

Susitvarkyk vaziuokle, kolonelej nera ka ten paverzineti.keyboard rašėCOLONPrie to pacio, Gal kas zino, ar imanoma Carismai paverzti vairo koloneę, jau uzp...t praqdeda laisvumas vaire...
eina paverzti bet labai sunku preitikeyboard rašėCOLONUi zinok, jei ziuresi Vytare, tai bus kokie 2k, nes man kai dare diagnostika Vytare, sake kad problemos su kuro slegiu, ir sake trys galimi variantai kas pareje, siurblys auksto slegio, kazkokia sklende, ir auksto slegio reguliatorius, paklausiau kiek kainuoja kas, tai siurblys pas juos 2k... bet itariu LIRo ar dar kur pigiau rasi kokiais 300 proc:D
Papasakok kai keisi, kiek kainavo tiksliai ir panasiai, pacio tas laukia...
Prie to pacio, Gal kas zino, ar imanoma Carismai paverzti vairo koloneę, jau uzp...t praqdeda laisvumas vaire...
kad jie nuo volvo yra japonu dalyse neradau o kainuoja ziurint kurie tie didesni tai apie 60 LT kainavo o mazu nekeiciau tiesa ir ddieliu nekeiciau nes nebuvo ir volvo dalyse ;/redline rašėCOLONBeje, gal keitet kas gale selenblokus? Kokia ju kaina?Bresta laikas keitimui, kai tik i LT grysiu
redline rašėCOLONVa teko malonumas trumpam grysti i LT. Tai siandien pirkau priekinius stabdziu diskus po 62 lt. kaladeles po 60 lt. ir NGK zvakes 1 kontakto kokios ir priklauso po 14,50 lt. Nuo sumos dar kazkokia nuolaida gavau su Liro kliento kortele. O va pasiteiravus del idomumo apie galinius bugnus kaina buvo 280 lt. vnt.Buvau girdejas, kad nemaza kaina, bet tikrai nemaniau kad tokia. Tik va iskilo man klausimas, kodel Liro neturi pvz. brangesniu-kokybiskesniu stabdziu disku, kaladeliu. Cia pirkau pacias brangiausias, bet mano isitikinimu tikrai negeriausios nors ir NIPPARTS dalys.
Tai va, as ir taip pagalvojauZND007 rašėCOLONredline rašėCOLONVa teko malonumas trumpam grysti i LT. Tai siandien pirkau priekinius stabdziu diskus po 62 lt. kaladeles po 60 lt. ir NGK zvakes 1 kontakto kokios ir priklauso po 14,50 lt. Nuo sumos dar kazkokia nuolaida gavau su Liro kliento kortele. O va pasiteiravus del idomumo apie galinius bugnus kaina buvo 280 lt. vnt.Buvau girdejas, kad nemaza kaina, bet tikrai nemaniau kad tokia. Tik va iskilo man klausimas, kodel Liro neturi pvz. brangesniu-kokybiskesniu stabdziu disku, kaladeliu. Cia pirkau pacias brangiausias, bet mano isitikinimu tikrai negeriausios nors ir NIPPARTS dalys.
o tu manai visi lietuvoj pasiruose moket uz tipo sportines kaladeles ar sport spyruokles?? niex ju neieshko tik tokie va kaip mes pamishe del masinytes savo todel parduotuvej nutaikytas asortimentas i paprasta pirkeja.ash sau i carisma uz kalodkes mokejau ~200LT priekines specialiai ieshkojau sportiniu, o diskai ir man panasiai kainavo apie 60 lt vnt..