3G bling-bling
- kid
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 790
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 15, 14:13
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt CJ '96 1.6
- SkypeCOLON dsm_fan
- MiestasCOLON pnv:)
nu zinai ten taip seip sau sumestos nuotraukosKevinas rašėCOLONgrazuole.. butu orandzine, tai su tokiu priekiniu buferiu galetu kelia Vilniaus-Kaunas-Klaipeda ziema valyt ..
update'as:
beje, gaila kad tam psl tik foto ir nera aprasymu jokiu arba vienos masinos daugiau fotkiu..
'96 colt cj
'92 E36 :p
'92 E36 :p
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
http://www.auto-tuning.lt/2k4/foto/galerija/car/2352/
Aprašymas
krc va taip yra, kadangi esu biednas ir su rimta chebra nesueinu, tai krc ant rimtu dizaineriu man babkiu neuztenka, tai nera kas man spoilerius parenka, ar lietnykus (a.k.a. liotkes) parenka, and sidabro 120gramu neuzgyvemu irgi, tai galvoju kabinsiu gandona ri nesuksiu sau galvos, yra NOSAS tingejau dazyti melynai, tai palikau stock, ka ce dar jums pasakius, ant visokiu veliavu navigaciniu ir televizoriu irgi neuztenka. nu jus patys suprantat kaip ce viskas yra
siaip apie lambo duris nesvajoju, svajoju apie barbe su dideliais papais ir grazia subine, dar norejau deti neonkes visokias po dugnu, bet mama neleido, tiksliau nedave babkiu dizaineriams, kai dar kanors sugalvosiu tai dadesiu... nes mes dizaineriai... nes mes dizaineriai... speju dabar man reikes laukti dedziu is jersio
:D:D o cia desertui, pirmas sniegas: mirror 1 http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=180W ... JMI8VL10PM mirror 2 http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=10B3 ... PNRZ6VBGXY
Net asara isspaude..

Aprašymas
krc va taip yra, kadangi esu biednas ir su rimta chebra nesueinu, tai krc ant rimtu dizaineriu man babkiu neuztenka, tai nera kas man spoilerius parenka, ar lietnykus (a.k.a. liotkes) parenka, and sidabro 120gramu neuzgyvemu irgi, tai galvoju kabinsiu gandona ri nesuksiu sau galvos, yra NOSAS tingejau dazyti melynai, tai palikau stock, ka ce dar jums pasakius, ant visokiu veliavu navigaciniu ir televizoriu irgi neuztenka. nu jus patys suprantat kaip ce viskas yra

Net asara isspaude..

- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
čia nežinot kame bairis yra
buvo kažkada anksčiau kažkoks čiūvas iš amerikos lietuvis įmetęs į tą galeriją savo 3G , nu ir prisigyręs beproto kiek visko dės ir t.t. nu ir buvo pasikabinęs ant veidrodėlio sidabrinę grandinėlę ir parašė kad va nesugalvojau ką čia pasikabinus tai nutariau pakabinti 200 g sidabro ar kažkas tokio, tai va kiti jį lazdavodami čia su tuo kandonu taip iš jo šaipėsi kad va nesugalvojom ką pasikabinti tai pakabinom gumos 100 g 

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
aaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaNasas rašėCOLONčia nežinot kame bairis yrabuvo kažkada anksčiau kažkoks čiūvas iš amerikos lietuvis įmetęs į tą galeriją savo 3G , nu ir prisigyręs beproto kiek visko dės ir t.t. nu ir buvo pasikabinęs ant veidrodėlio sidabrinę grandinėlę ir parašė kad va nesugalvojau ką čia pasikabinus tai nutariau pakabinti 200 g sidabro ar kažkas tokio, tai va kiti jį lazdavodami čia su tuo kandonu taip iš jo šaipėsi kad va nesugalvojom ką pasikabinti tai pakabinom gumos 100 g

nu tada viskas jasna