1G Kondicionierius
- RedEYE
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 95
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 22, 14:46
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- MiestasCOLON Vilnius
Na, kad nekurti naujos temos paklausiu cia. Kaip tycia atsilus orams kazkas atsitiko kondicionieriui
jis neisijungia. Paspaudus knopke uzsidega lemputes, bet kondisonas neveikia. Anksciau paspaudus knopke girdedavosi garsas is po kapoto dabar nieko
kas cia galejo nutikti?

Mitsubishi Galant 99m., 2.0 GLS TD
Nuaziuok kur tvarko kondisanus ir tau patikrins ir viska pasakys siap man sake kad per ilgesni laika vistiek iseina frijonas tai gal uzteks sutvarkyti sujungimus ir uzpylditiRoliz rašėCOLONas tai pabandziau tas uzpildymo slangutes vidu atsuktuvu paspausti tai nieko , nei freono nei spaudimo . kazin uzteks papildyt ir kurnors skyle uzlipdyt ar cia jaukad spaudimo nebera?
joa cia tiesa kad freonas isgaruoja, nes jis ziauriai lakus ir isgaruoja ziema (kad ir kaip bebutu gaila ) 
o jei pildyt tai pagrindinis uzpylejas ar ventilis tai yra ant pacio kompersoriaus
o tas virsui tai yra griztamasisi ir per ji nieko neuzpildys meistrai
o del r12 freono tai girdejau gandus, kad alytaus snaigej ji pildo, nes ji deda i saldytuvus
kas del isplovimo tai priklauso nuo firmos jei kaune kalbam tai kur yra prie akluju sankryzos ta firma tai ten brangiausiai kaune (man kai pasake apie 320 sutavarkymas, be uzpildymo tai taip kapota iskart ir uzdariau) tai ten tikrai neapsimoka
kazkur prie masinu turgaus pildo po 90 lt (o isvalo ar uz 180) bet tikslaiai tai nezinau kur
ir zinau siaurinej papigiai pildo garazuose

o jei pildyt tai pagrindinis uzpylejas ar ventilis tai yra ant pacio kompersoriaus

kas del isplovimo tai priklauso nuo firmos jei kaune kalbam tai kur yra prie akluju sankryzos ta firma tai ten brangiausiai kaune (man kai pasake apie 320 sutavarkymas, be uzpildymo tai taip kapota iskart ir uzdariau) tai ten tikrai neapsimoka
kazkur prie masinu turgaus pildo po 90 lt (o isvalo ar uz 180) bet tikslaiai tai nezinau kur

ir zinau siaurinej papigiai pildo garazuose
93 eclipse raudona su juodu
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Sveiki, nezinau ar kas jau raset, nes daug jau cia jusu visko prirasyta, tai patingejau skaityt viska
... PAs G1 klipsus, yra beda su kondiske ta, kad kondiskes radiko aliuminis reaguoja su salia esanciu metaliniu remu ir aliumas suduleja. Kai ieskojau sau deveto radiko - beveik visi supuve
Buvau susitvarkes, vel isejo, na ir tegul ....... 

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.