Uzia automobilio gale vairuotojo pusej...
- flashlight
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 25
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 20, 14:46
- MiestasCOLON -=Kaunas=-
- flashlight
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 25
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 20, 14:46
- MiestasCOLON -=Kaunas=-
Norechiau pratesti tema del uzhesiu...
(wisa info pateikiama pagal mano supratima ir gali buti wisai netaip kaip man atrodo - aut. pastebejimas)
Tai wat yra taip. Tik nusipirkus mashina buwo bildesys gale... (tox waizdas). Pawazhinejus truputi jis lyg tai pradejo stipret. Tada mano galiniai ratukai buwo sukeisti su priekiniais (priezhastis neswarbios) bildesys lyg ir persikele i prieki. Tada pagalwojau, kad tikrai ratai kalti... Subalansawau, wiena teko ishtiesinti (pasirodo kreiwas buwo)... Jau galwojau bus wiskas ok.... tachiau tik ishwazhiawus ish serwizo pajutau ta shlykshtuji bildesi... kaip suprantu guolis neturetu buti kaltas.... (jis lyg ir turetu uzhti? o pas mane bildesys priklausomai nuo greichio kinta - kai wazhiuoji lechiau jis lyg ir stipriau musha kai greichiau jis pasidaro tylesnis greitesnis ir aukshtesnio dazhnio). Ratus pakelus ant donkrato mashina pasukinejau (kaip sako kad jei guolis kaltas pasijaus) ratai abudu priekiniai nelabai laiswai sukinejasi...
Gal kam taip buwo???
P.S. ratai wisi gerai prisukti...
(wisa info pateikiama pagal mano supratima ir gali buti wisai netaip kaip man atrodo - aut. pastebejimas)
Tai wat yra taip. Tik nusipirkus mashina buwo bildesys gale... (tox waizdas). Pawazhinejus truputi jis lyg tai pradejo stipret. Tada mano galiniai ratukai buwo sukeisti su priekiniais (priezhastis neswarbios) bildesys lyg ir persikele i prieki. Tada pagalwojau, kad tikrai ratai kalti... Subalansawau, wiena teko ishtiesinti (pasirodo kreiwas buwo)... Jau galwojau bus wiskas ok.... tachiau tik ishwazhiawus ish serwizo pajutau ta shlykshtuji bildesi... kaip suprantu guolis neturetu buti kaltas.... (jis lyg ir turetu uzhti? o pas mane bildesys priklausomai nuo greichio kinta - kai wazhiuoji lechiau jis lyg ir stipriau musha kai greichiau jis pasidaro tylesnis greitesnis ir aukshtesnio dazhnio). Ratus pakelus ant donkrato mashina pasukinejau (kaip sako kad jei guolis kaltas pasijaus) ratai abudu priekiniai nelabai laiswai sukinejasi...
Gal kam taip buwo???
P.S. ratai wisi gerai prisukti...

Mitsubishi Colt 92` 1.6 16v GLXi
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
siandien kaiptik pirkau galini guoli, 185lt ( bet netiko, nes pasirodo dave man fwd) ce turbinukui kaip supratau.`Tadas` rašėCOLONApsvieskit truputi del galiniu eclipses guoliu.
Keiciant guoli ji butinai pirkti nauja?ir kokios kainos mazdaug vyrauja?zinau,kad brangu ir tiek
o priekini praeitamet pirkau uz 150lt
dabar galvoju is kur paraut man ta guoli povelniu. jokia firma uzsiemanti japonai neturi daliu awd eclipsams. gal kas zinot geru firmeliu uzsiemanciu USA dalim?
kiek paziurejau i ta fwd stebule tai kad nevelnio ten neishsiardysi kad ishpresuot ta guoli

p.s. miciui: SKF kataloge nieko neturi, nes jie mato tik europa, ir pasak ju "SKF tokiu negamina"