raptilia rašėCOLONParalegal rašėCOLONPasakysiu is savo patirties - nera paprasta su sito variklio diagnostika.
Su detalemis irgi ne pyragai.
O cia jusu atsiliepimus paskaicius toks ispudis ant kiekvieno kampo gali ta diagnostika padaryti. Na nezinau, gal as nemokedavau ieskoti

O pries kiek laiko cia buvai bedu turejes su ta diagnostika? Gal seniau ir dabar tikrai jau yra nemazai tu servisu, kurie galetu sitam varikliui ja atlikti.

As visa sita dariau prieš metus. Jei zinai servisu kuriuose daro diagnostiką butent sitam varikliui, tai pavardink kelis, bus naudinga nes pazistamas turi sita variklį.
O del detaliu tai pasikartosiu, bet man tai tikrai viskas atrode gana sudetingai. Ta prasme viskas atrode mazdaug taip : ateini i servisą ir sakai: reikia to ir ano, masina Eclipse, metai, 2.0 DOHC ir t.t. Tai labai daznai servise būna "atmetimo reakcija" - oi ne sako sitam nieko neturesim. Kiti buna pradeda ieskoti, knisasi po kažkokius savo katalogus, nieko neranda arba randa tik su mitsubų varikliu. Ir dažniausiai kai pasakai kad Chryslerio variklis, tai sako kas čia per velnias, tokio išvis negirdėjom. Sakau neperlenkdamas - iš kokių 15-20 servisų gal koks vienas, max du suprato apie ką kalbi, sako kažką tu čia inteligentas mums skiedi, tokių hibridų nebūna

Man būdavo net pikta kad jie gluši kažkokie!
As suprantu kad tokie zmones kaip Matosas, Paulenz, jau prakalę dantis ant situ masinu, zino kur ieskoti ir t.t., todel jiems viskas atrodo zymiai paprasciau. Bet as tai pirkau masiną kaip eilinį daily car'ą ir visi sitie ieskojimai mane mirtinai uzkniso, nes kai masina sugenda vaziuoji su troleibusu