Nu tai tada sveikas atvykes. Kad jau uzsiregistravai, sukurk savo garaza, imesk siek tiek daugiau info apie darytus darbus, manau bus idomu ne man vienam.tic tac rašėCOLONPrekinis buferis truputuka koreguosis, jis nevisai tiksliai sumontuotas.Mantas_V6 rašėCOLONSiaip tikrai neblogai atrodo. Tik gal butu graziau, jei butu siek tiek pamodifikuotas variklio dangtis ir eitu graziai pagal priekio konturus. Nes dabar tas tiuninginis bamperis/groteles su kapotu nelabai graziai sueina.
Išties prie variklio gaubto pabijojau lysti, nors planuose buvo.
Kokiu australu, koki legnumai, tiesiog truputi patiuninguoti Ausriuko galantaiVyckele rašėCOLONAustralų Legnum
nebegerk , nes ten paprastos grotelesMindaugelis rašėCOLONGraziai ziurisi avance groteles prie paprasto bamperioIr siaip keletas smulkmenu, bet atrodo labai graziai
![]()
(kalbu apie VR2)
gal greiciau mokslus reiktu mestRoliz rašėCOLONnebegerk , nes ten paprastos grotelesMindaugelis rašėCOLONGraziai ziurisi avance groteles prie paprasto bamperioIr siaip keletas smulkmenu, bet atrodo labai graziai
![]()
(kalbu apie VR2)
pasidaryk ir tu taipMindaugelis rašėCOLONgal greiciau mokslus reiktu mestRoliz rašėCOLON nebegerk , nes ten paprastos grotelesNu ok, paprastos (paziurejau atidziau), bet ne paprastos!
o perdazytos kebulo spalva
Realiai manau zaliam netiktuRoliz rašėCOLONpasidaryk ir tu taip
nu pas mane ant zalio groteles juodos ir gerai ziurisi.Mindaugelis rašėCOLONRealiai manau zaliam netiktuRoliz rašėCOLONpasidaryk ir tu taipMano nuomone tinka juodiem, sidabriniam
Esu mates dar raudona, nu irgi puse velnio buvo