RPM intervalo beda
Seniokas nusikalba, skaiciau apie to balancyro pashalinima tai kaip tik apeli 3KRPM turetu nesamones darytiswhyzlo rašėCOLONIs Vilniaus. Ir isvis jis sako ka cia ne balancyras bus, nes jei tipo jis butu, tai masina tik iki kokiu tais 1000rpm toki keista garsa leistu... kazko man tas seniokas is serviso nepatinka....Roliz rašėCOLONis kokio miesto esi ?

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
nevarykit tvarkyt masinu pas zmones kurie visa gyveni zigulius tvarkowhyzlo rašėCOLONIs Vilniaus. Ir isvis jis sako ka cia ne balancyras bus, nes jei tipo jis butu, tai masina tik iki kokiu tais 1000rpm toki keista garsa leistu... kazko man tas seniokas is serviso nepatinka....Roliz rašėCOLONis kokio miesto esi ?
kokybiski varikliai reikalauja tikslaus ir kvalifikuota darbo nes kitaip belenkas gaunas jei zmogus net nera krapstes to variklio tai reikia ji palikt ramybeje tegu toiau surenkineja golfus ir vargo nemato
pabandyk susirasti zmogu kuris yra tvarke ne viena eclipse o dar geirau kuris yra ardes varikli klipses

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
atradot vieta sakaiProXas rašėCOLONGal ne visai i tema, bet visgi parashysiu, jeigu kam nors subyres pagalves tai kreipkites, su pelioku atradom vieta kur jas pagamina bent kokiu ishmatavimu - minusas jos buna be oro tarpu taigi kietesnes negu standartines (alia sportines), bet pliusas gera kaina - 45Lt

susidek visas tokias pagalves, ir paskui rasysi i foruma, kad variklis kratosi, dreba visos salono plastmases ir atsisukineja varztai

ten ne stock pakaitalas, bet jei tau bile pigu ir gerai, tai ok

Gal patartumet kur galeciau Vilniuj nuvaryt savo masiniuka del variklio? Zinau, kad buvo anksciau forume tu temu, bet gal ten variklio kai kuriuos is ju nelabai noretu apsiimti tvarkyti...Riebus rašėCOLONnevarykit tvarkyt masinu pas zmones kurie visa gyveni zigulius tvarkowhyzlo rašėCOLON Is Vilniaus. Ir isvis jis sako ka cia ne balancyras bus, nes jei tipo jis butu, tai masina tik iki kokiu tais 1000rpm toki keista garsa leistu... kazko man tas seniokas is serviso nepatinka....
kokybiski varikliai reikalauja tikslaus ir kvalifikuota darbo nes kitaip belenkas gaunas jei zmogus net nera krapstes to variklio tai reikia ji palikt ramybeje tegu toiau surenkineja golfus ir vargo nemato
pabandyk susirasti zmogu kuris yra tvarke ne viena eclipse o dar geirau kuris yra ardes varikli klipses
Jo as irgi buvau susidures su tokia pat problema ir labai daug nervu kainavo viskas kai lenda prie varikliu pirma kart matydami toki. Siulyciau paieskoti tarp draugu rato ar cia forume kas parasys protinga meistra toj srity. Siaip neleisk belekam kisht nagu prie variklio. Sekmes 

Mitsubishi Eclipse, 94'
supratau durnus pasiulymus sau pasiliksiuNowone rašėCOLON atradot vieta sakai![]()
![]()
susidek visas tokias pagalves, ir paskui rasysi i foruma, kad variklis kratosi, dreba visos salono plastmases ir atsisukineja varztai![]()
ten ne stock pakaitalas, bet jei tau bile pigu ir gerai, tai ok

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
sprendimas net labai geras, ...jei tai sportinis bolidasProXas rašėCOLON supratau durnus pasiulymus sau pasiliksiu

kadais as i savo zti buvau issidejes variklio pagalves (ir netik) is istekintos tanko viksro gumos (viksrai - paradiniam vazinejimui gatvese) - tik civiliokiskam vazinejimui nebetiko

Mitsubishi Star WRC Space GDI edition
o kitas balancyras irgi nuo dirzho vazhiuoja? man rodos lyg tik viena jis suka, kitas berods prie kazhkurios pompos prisuktas, klystu?Dzhedaj rašėCOLONPrie kokiu apsuku pasireishkia vibracijos, priklauso nuo to, kaip uzhdetas balansyro dirzhas (tiklsiau jie yra 2)...

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
manau butu puikus klausimas i DUK naujokam apie balansyrus kas jie ka daro ir kiek ju yraProXas rašėCOLONo kitas balancyras irgi nuo dirzho vazhiuoja? man rodos lyg tik viena jis suka, kitas berods prie kazhkurios pompos prisuktas, klystu?Dzhedaj rašėCOLONPrie kokiu apsuku pasireishkia vibracijos, priklauso nuo to, kaip uzhdetas balansyro dirzhas (tiklsiau jie yra 2)...
p.s viena suka pagrindinis dirzas ir jis kartu suka tepalo pompa ktias ant atskiro dirzo pamautas sukasi nuo pagrindinio skyvo
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...