del sport duslintuvo krinta tepalo spaudimas(1g)

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
Zakis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1311
UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
AutomobilisCOLON BMW
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas Zakis » 2007 05 14, 09:34

Nesenai man buvo taip...isminus sankaba krito apsukos, kuo toliau tuo zemiau, kol uzgeso, taciau buvo ismynus ir pasalinis garsas, uzsikirto isminamas guolis, isiede visa sankaba.dejau nauja. Pjoviau kataliza, nedejau nieko, jokiu pokyciu. Kiek man virino ir praeitai ir dabartinei 1G (virinau nemazai) niekada neimdavo jokiu klemu, pasekmes : magelis pameta nustatymus, kas beje ir nuemus klema atsitinka. nenoriu nieko prikaisiot, bet virinimas gali buti ir sutapimas.Pasiklausyk ar nera garsu ismynus. Jei yra... :(

Vartotojo avataras
Camell69is
Dalyvis
PranešimaiCOLON 199
UžsiregistravoCOLON 2006 08 31, 11:51
AutomobilisCOLON 11okw Piratas
MiestasCOLON Rokiskis-Vilniu

Neperskaitytas pranešimas Camell69is » 2007 05 14, 15:59

tai jei yra tai jau... :( reiks paziuret, dekui wisiem uz patarimus :thumright:

Vartotojo avataras
Matosas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 14583
UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
MiestasCOLON Sostinė
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas Matosas » 2007 05 15, 13:50

Zakis rašėCOLONNesenai man buvo taip...isminus sankaba krito apsukos, kuo toliau tuo zemiau, kol uzgeso, taciau buvo ismynus ir pasalinis garsas, uzsikirto isminamas guolis, isiede visa sankaba.dejau nauja. Pjoviau kataliza, nedejau nieko, jokiu pokyciu. Kiek man virino ir praeitai ir dabartinei 1G (virinau nemazai) niekada neimdavo jokiu klemu, pasekmes : magelis pameta nustatymus, kas beje ir nuemus klema atsitinka. nenoriu nieko prikaisiot, bet virinimas gali buti ir sutapimas.Pasiklausyk ar nera garsu ismynus. Jei yra... :(
jei magelis pameta nustatymus nuėmus klemus, tai čia magelis be atminties :wink:
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis

Nusipirk mitsubishi, įrodyk kad vyras esi
Paveikslėlis

BUTTON_POST_REPLY