nu trukcioja vaziuojant, pasikeites variklio garsas, taip ir nustataumpegas rašėCOLONNelabai suprantu, kaip važiuojant galima nustatyti kad nedirba cilindras?
Kibirkstis ar kuras?
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Tai nustatai kad trūkčioja ir kad garsas pasikeitęs. O gal visi cilindrai nedirba? Kad kažkoks tai cilindras nedirba aš moku nustatyt iš išjungto variklio išsukęs žvakes ir apžiūrėjęs. Arba veikiančiam varikliui po vieną nuiminėdamas laidus ir stebėdamas variklio darbą. Kitokių paprastų būdų nežinau.Pliustas rašėCOLONnu trukcioja vaziuojant, pasikeites variklio garsas, taip ir nustataumpegas rašėCOLONNelabai suprantu, kaip važiuojant galima nustatyti kad nedirba cilindras?
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Kibirkstis ar kuras?
As kalbu apie tai, kad Pliustas raso, jog jam paspaudus gaza pradeda darytis bardakai, nors normaliai vaziuojant viskas OK. Man buvo panasiai: vaziuojant normaliai viskas normaliai, o jei tik prie zemesniu nei 2K rpm paspausdavau stipriau gaziuka - uztampydavo. Man buvo paskirstytojas. Bet panasus simptomai gali but jei ir zvaklaidziai ar zvakes netvarkoj.Nomad rašėCOLONna as suprantu taip kad - jei jau cilindras nedirba tai ir trukcioja juk 3 cilindrais nevaziuos normaleiMantas_V6 rašėCOLON Taip, as visada skaitau, ka cituoju. Nelabai supratau, kas tamstai uzkliuvo?ar tu kalbi apie tampymasi/"trailinima"? nes tikrai sunku suprasti
arba galva nebedirba
![]()
![]()
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu ir kaip tavo manymu as vazinet va jau trecia diena galeciau jei visi cilindai nedirbtu? Nors butu aisku labai fain vazinet su nedirbanciais cilindrais, benzo susitaupytu nemazaimpegas rašėCOLONTai nustatai kad trūkčioja ir kad garsas pasikeitęs. O gal visi cilindrai nedirba? Kad kažkoks tai cilindras nedirba aš moku nustatyt iš išjungto variklio išsukęs žvakes ir apžiūrėjęs. Arba veikiančiam varikliui po vieną nuiminėdamas laidus ir stebėdamas variklio darbą. Kitokių paprastų būdų nežinau.Pliustas rašėCOLON nu trukcioja vaziuojant, pasikeites variklio garsas, taip ir nustatau

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Suklydau. Reikėjo rašyti: visi cilindrai blogai dirba.Pliustas rašėCOLONnu ir kaip tavo manymu as vazinet va jau trecia diena galeciau jei visi cilindai nedirbtu? Nors butu aisku labai fain vazinet su nedirbanciais cilindrais, benzo susitaupytu nemazaimpegas rašėCOLON Tai nustatai kad trūkčioja ir kad garsas pasikeitęs. O gal visi cilindrai nedirba? Kad kažkoks tai cilindras nedirba aš moku nustatyt iš išjungto variklio išsukęs žvakes ir apžiūrėjęs. Arba veikiančiam varikliui po vieną nuiminėdamas laidus ir stebėdamas variklio darbą. Kitokių paprastų būdų nežinau.
Šiaip tas rašinėjimas čia nelabai ką padės. Geriau diagnostikon varyt ar pradėt investuot į auto, pvz. žvaklaidžius pasikeist, paskirstytojo dangtelį.
Paskutinį kartą redagavo 1 mpegas. Iš viso redaguota 2007 kartus.
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
jei ka pasiemi atsidarai kapota pagazini kad purtytusi tavo mataras ir traukineji laidus nuo babinos po viena prie kurio nebus skirtumo ar gazuoji ar negazuoji visvien purtosi ta ir ziekPliustas rašėCOLONsheip manau kad vienas kazkuris sh mala, nes vaziuoti galima be didesniu trukciojimu, manau jei kokiu pora nedirbtu tai su vaziavimu pakankamai sunku butu

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
vat tame ir esme ka ji nepastoviai purtosi, buna ka normaliai bet buna ka ir pasiauteja. Jus man geriau pasakykit kas vilniuje NGK aukstos itampos laidais prekiauja, reiks paimt komplektuka, nors gerokai abejoju kad cia laiduose bedaRiebus rašėCOLONjei ka pasiemi atsidarai kapota pagazini kad purtytusi tavo mataras ir traukineji laidus nuo babinos po viena prie kurio nebus skirtumo ar gazuoji ar negazuoji visvien purtosi ta ir ziekPliustas rašėCOLONsheip manau kad vienas kazkuris sh mala, nes vaziuoti galima be didesniu trukciojimu, manau jei kokiu pora nedirbtu tai su vaziavimu pakankamai sunku butu

- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
tada gali nuvaziuot diagnostika uz 20lt padaryt ir pasakys tau tiksliai kas yra, arba zvaklaidzius pasiskolink ir zinosi ar jie kaltiPliustas rašėCOLONvat tame ir esme ka ji nepastoviai purtosi, buna ka normaliai bet buna ka ir pasiauteja. Jus man geriau pasakykit kas vilniuje NGK aukstos itampos laidais prekiauja, reiks paimt komplektuka, nors gerokai abejoju kad cia laiduose bedaRiebus rašėCOLON jei ka pasiemi atsidarai kapota pagazini kad purtytusi tavo mataras ir traukineji laidus nuo babinos po viena prie kurio nebus skirtumo ar gazuoji ar negazuoji visvien purtosi ta ir ziek

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 28
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 09, 12:58
- MiestasCOLON Vilnius
pas mane ta pati situacija, pakeiciau zvakes ir laidus, niekas nepasikeite.Pliustas rašėCOLONsheip manau kad vienas kazkuris sh mala, nes vaziuoti galima be didesniu trukciojimu, manau jei kokiu pora nedirbtu tai su vaziavimu pakankamai sunku butu
Tiesa, kai keiciau zvakes viena buvo padegusi mazumele, galvoju kad galetu purkstukas to cilindro grybauti.
1g Eclipse GS
- vr6turbo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 164
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 02, 22:05
- MiestasCOLON Vilnius/Kaunas
ir kiek tau remontas atsiejo?, itariu man tas pats sudas....Audriusgar rašėCOLONSeip gali but tas pats kas ir man...cilindras nedirba, nes tarpine plysusi galvos...antifrizu zvake uzpila kai gazo spustelni ir trukciot pradeda...tai vat...beja antifrizas nedingsta paslaptingai???gal tas pats galetu but...

Colt 1.6 cao 93m
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
a kur cia vilniuj tokia diagnostika rast uzh 20lt?Nomad rašėCOLONtada gali nuvaziuot diagnostika uz 20lt padaryt ir pasakys tau tiksliai kas yra, arba zvaklaidzius pasiskolink ir zinosi ar jie kaltiPliustas rašėCOLON vat tame ir esme ka ji nepastoviai purtosi, buna ka normaliai bet buna ka ir pasiauteja. Jus man geriau pasakykit kas vilniuje NGK aukstos itampos laidais prekiauja, reiks paimt komplektuka, nors gerokai abejoju kad cia laiduose beda![]()