Eclipse 1G stabdziu upgreidas
- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
sveiki,
na vakar iki 11 vakaro dariau tuos stabdzius, fotkes jau kompe bet nespesiu sumazint siandie tai ryt vakare viska sumesiu.
16" ratai telpa o 15" na nezinau pirstas lenda dabar tai 15 gali ir netilpti. O gal ir tilptu.
Efektyvumas pakolkas neaiskus reik kokius 300 km pravaziuot kad prisitrintu ir diskas naujas ir kaladeles, o tada jau galesiu pasakyt.
Tai va ryt po pietu fotkes bus.
TSi
na vakar iki 11 vakaro dariau tuos stabdzius, fotkes jau kompe bet nespesiu sumazint siandie tai ryt vakare viska sumesiu.
16" ratai telpa o 15" na nezinau pirstas lenda dabar tai 15 gali ir netilpti. O gal ir tilptu.
Efektyvumas pakolkas neaiskus reik kokius 300 km pravaziuot kad prisitrintu ir diskas naujas ir kaladeles, o tada jau galesiu pasakyt.
Tai va ryt po pietu fotkes bus.
TSi
- RaNdOm_HeRo
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 114
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 07, 03:00
- MiestasCOLON Jonava/Kaunas
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
Re: Stabdziu upgreidas
- Na galiu ir savo stabziais pasigirti.
Tiesa sakant originalus FTO stabdziai yra didelis minusas. Jie niekam tike. Disku dydis yra 256 ir masina nors ne raketa, bet pasirupinti geresniais stabdziai tiesiog privalejo. Ant sauso asfalto 19" ratai net neusiblokuodavo. Pasikeiciau i EBC standartinio dydzio, bet jau neva upgradintus su RED STUFF kaladelemis.
http://cgi.ebay.co.uk/EBC-GD680-Front-G ... dZViewItem
Tiesa sakant kazkokiu geresniu pokyciu neivyko. Sukisau pinigus ir nieko.Vieno priverstinio stabdymo metu as ir tuos perkaitinau.
Prisiekiau sau, kad dabar uzsiimsiu rimtai siuo klausimu ir stabdziai bus mirtini. I rankas stveriau daug literaturos ir MaxPower zurnalu. Prasidejo paieskos rimtu stabdziu komplekto paieska. Teko perskambinti visoms garsiausioms firmoms kaip Alcon, AP Racing, Brembo, Hi-Spec, KAD ir Tar-Ox. Variantu ir kainu pasirinkima jie man pazere gausu. KOl Galu gale, po kokio 5 skambucio i Hi-Spec jie man pasiule deal'a. Hi-Spec Mega Monster 360mm diskus uz 315 kaina, jei nusipirksiu juos sio skambucio metu.
Ilgai negalvojau ir po dvieju savaiciu gavau siuntini. Jo turinys buvo ispudingas ir ilgai mane privertes ji apziurineti. Gigantiski 360X32 mm Monster 4 diskai, 6 cilindru suportai, Redstuff kaladeles, Banjo 425mm stabdziu slangeles ir Delphi Dot 5.1 stabdziu skystis. http://www.hispecbrake.co.uk/Conversion ... egaMon.htm Kita ryta as jau sedejau garaze.
Su siokiais tokiais nesklandumais po 5 valandu viskas buvo pakeista. Tik dabar prisiminiau, kad tai buvo mano gimtadienis ir po keliu valandu, tepaluotom ir apdauzytom rankom as jau buvau draugu surmulyje.
Na bet dabar galima sakyti turiu stabdzius. Labai daznai ziuriu i galinio vaizdo veidrodelius, nes daugiau sansu, kad man kas ivaziuos. Stabdymo efektyvuma sunku apsakyti. Praeita savaitgali pasikeiciau padangas i Falken (geriausias lietaus salygomis), negaliu atsistebeti rezultatais. Negirdejau, kad dar kas nors butu padares tokia konvertacija ir visuose meetuose zmones vadina mane beprociu. Bet dabar galiu lenktyniauti su bet kokia standartine FTO ir netik. Trasoje, galiu stabdyti paciu paskutiniu momentu, kai su stock stabdziais stabziu zibintai buna jau senai uzsidege.

Ir po:

Paskutinį kartą redagavo 1 kasrupi. Iš viso redaguota 2008 kartus.

FTO - Fcuk The Others
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Stabdziu upgreidas
Ispudingai atrodo skirtumas tarp stock stabdziu ir naujuju 
O kaip del galiniu stabdziu, juk dabar stabdo, praktiskai, vieni priekis?

O kaip del galiniu stabdziu, juk dabar stabdo, praktiskai, vieni priekis?
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance