nepasotinamas clipsas G1
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
Matosai, 14L/10km tai tiek garvezys mazuto ryja o ne clipseMatosas rašėCOLONa pas tave tepalas iš vidinės pusės šlangoj ar iš išorinės![]()
o je ispaudi pastoviai tai tada 14L/10km yra gan norma, aš maniau kad tu normaliai važinėji ir tau tiek srebia

Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tuoj aš tau kietake kitaip paaiškinsiu, na vasaros metu klipiecas ryja ~10l/100km (normaliu rėžimu važinėjantis), o jei spaudi kaip pablūdęs, tia ryja ~ +2l/100km, na tai gaunasi ~ 12l/100km, o žiemą rija +1-2l/100km tai sumoj ir gausis 2+ (1-2) ~ 3-4l/100 km tai 10+(3-4)= 13-14l/100km mieste lakstant, bet 2ia gali b8t ir kita problema a6 sakau kad like tik degimas, j5 reikia pasireguliuot, arba dujos daro savoAikste rašėCOLONMatosai, 14L/10km tai tiek garvezys mazuto ryja o ne clipseMatosas rašėCOLONa pas tave tepalas iš vidinės pusės šlangoj ar iš išorinės![]()
o je ispaudi pastoviai tai tada 14L/10km yra gan norma, aš maniau kad tu normaliai važinėji ir tau tiek srebia

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
V umelych rukach i xy.. balalaikaMatosas rašėCOLONaaaaMicius rašėCOLONMatosai, skaitom dar karta savo ankstesni posta:
14Litru 10km, o ne 100 km paraseteTai Aikste ir prisi....kabino
nu senatvė nieko nepadarysi, pirštų miklumas ne tas jau

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Is isores ir ties ta vieta pasitrynusi guma i kapoto ta uzdangala juoda,BET - skyliu nesimato... viduj yra bet L. nedaug...Matosas rašėCOLONa pas tave tepalas iš vidinės pusės šlangoj ar iš išorinės![]()
Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Chm,tai kas dabar zino,man atrodo,kad as taip jau LABAI ir nespaudziu... Faktas tas,kad uzmiestyje ir manoji nurimsta ir nors greitis vid. 110km/h sanaudos iki 10l. Tad nezinau.. Sake man apie tuos purkstukus,kad jei uzsikises nors truputi,tai tada perpylimai kazkokie gaunasi,bet man vaizdelis toks,kad ten tik bapkiu laukiaAndrius Sigma rašėCOLONTai cia Norma 14 litru spaudziant, neisivaizduoju kaip gali maziau ryti, cia ir as buvau prisigalvojes veju jog mano Sigma daug ryja, bet taip jau yra kaip vaziuoji taip ir ryja, mieste spaudziant maziau 20litru niekaip neitelpu, uzmesti normaliai vaziuojant 12 uztenka tai skirtumas gan nemazas.

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
esu jau rases apie efektinga purkstuku valyma spec priborais pasiskaityk susirades tikrai padeshorn rašėCOLONChm,tai kas dabar zino,man atrodo,kad as taip jau LABAI ir nespaudziu... Faktas tas,kad uzmiestyje ir manoji nurimsta ir nors greitis vid. 110km/h sanaudos iki 10l. Tad nezinau.. Sake man apie tuos purkstukus,kad jei uzsikises nors truputi,tai tada perpylimai kazkokie gaunasi,bet man vaizdelis toks,kad ten tik bapkiu laukiaAndrius Sigma rašėCOLONTai cia Norma 14 litru spaudziant, neisivaizduoju kaip gali maziau ryti, cia ir as buvau prisigalvojes veju jog mano Sigma daug ryja, bet taip jau yra kaip vaziuoji taip ir ryja, mieste spaudziant maziau 20litru niekaip neitelpu, uzmesti normaliai vaziuojant 12 uztenka tai skirtumas gan nemazas.Nors tiesos tame irgi gali buti,juk kada neipurskiamas kuras,o tiesiog "nuleidziamas" kuriam nors vienam cilindre,tai kiti turi kompensuoti to neigaluma...ir atidaro savo placiasias gerklytes

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!