Mhmmm, originalai... Turiu ir aš tokius, du komplektus

Mhmmm, originalai... Turiu ir aš tokius, du komplektus
kodel manai kad neorginalai gal gali pakomentuot nes lipdukas nufotkintas net ziuriu ir ant jo data 2005 metai parasyta ir ant orginaliu taip pat kiek internete ziurejau pas rota gamintojus viskas suzymeta nemanau kad tuo metu kopijas jau gamino nelabai suprantu ka turi omeny pagrysk savo teiginiZyXEL rašėCOLONMhmmm, originalai... Turiu ir aš tokius, du komplektus
kiek pats esu mates tai ebay paciu rotu kopijas dar padaro ale su rota uzrasu o as kalbejau apie paciu rotu gamintoju autentiskuma tas pardavejas manau ta pati turejo omeny gal as klystu.Jankiz rašėCOLONrotos yra rimtų ratų kopijos, spėju panašiai, kaip ir kažkieno mokyklos baigimo atestatas
nieko naujo nepasakeiKevinas rašėCOLONuztat rota kopijuoja kitus zinomesnius-geresnius brandus
O man atrodo, kad ten Tavo skelbimas, tamsta. Spam'ini?xsas rašėCOLON nieko naujo nepasakei
xsas rašėCOLONkiek pats esu mates tai ebay paciu rotu kopijas dar padaro ale su rota uzrasu o as kalbejau apie paciu rotu gamintoju autentiskuma tas pardavejas manau ta pati turejo omeny gal as klystu.Jankiz rašėCOLONrotos yra rimtų ratų kopijos, spėju panašiai, kaip ir kažkieno mokyklos baigimo atestatas
pius radau toki aprasyma
ROTA ratlankius automobilių sporte naudoja daugybė lenktynininkų, įskaitant ir tokias tarptautines drift'o žvaigždes kaip Phil Morrison (2006 UK Driftworks lenktynių čempionato nugalėtojas), Tom Hoppe (2004/5 m. STX čempionato nugalėtojas) ir daug kitų lenktynininkų bei kompanijų.
mano isvada kad rota ratlankiai yra gana kokybiski jai net tokiose sporto sakose naudojami netaip kaip dauguma kinietisku kitu kurie tik seip paleisti i rinka ir niekam nezinomi gamintojai isvis ir dar tokiom kainom.
nepyk kaip sakoma jai rodosi reik zegnotisMartynas rašėCOLONO man atrodo, kad ten Tavo skelbimas, tamsta. Spam'ini?xsas rašėCOLON nieko naujo nepasakei
Nu tavo Colto apkrovas tai manau Rota atlaikyssnapsazs rašėCOLONtie rota paveiksliukai tai gasdinantyspats rotas turiu vasarai paruosias ir baisus darosi ziureti i tas foto
E nu mano rotos atlaike pora tikrai neblogu avarijusnapsazs rašėCOLONtie rota paveiksliukai tai gasdinantyspats rotas turiu vasarai paruosias ir baisus darosi ziureti i tas foto