10-15 Ltseeker rašėCOLONO kiek panasei kainuotu bluevision gabaritai su cokoliu?
Philips lemputes
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
na isigijau situos philipsus power2night GT150 - http://www.lighting.philips.com/europe/ ... sp_p2n.jpg
tai man patinka jie, negaila pinigo, gerai sviecia, uzmiesty vaziavau nakty irgi patiko
tai man patinka jie, negaila pinigo, gerai sviecia, uzmiesty vaziavau nakty irgi patiko

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
Re: Philips lemputes
SIAIP TAI GALIU PASAKYTI VIENA, KAD RELE GREITAI SAIBOM NUEINA, PAS MANE LANCER BUVAU ISIDEJES TAI RAGASErnis rašėCOLONPazystamas siulo pasikeist masinos sviesu lemputes i philips. Jos tipo yra +50% galingesnes, nei paprastos. Su jom ir kontaktai nedega. Dega balta sviesa. Jis pats yra isidejes i savo mitsubischi space wagon. Ar verta keistis, ar bus realios naudos? Gal kas esat isideje?
Is savo patirties sakau kad philips tikrai vertos demesio. Naudojau Philips Night vision tai jos yra triju splavu ir labai gerai sviecia kelkrasti apsviecia geltona sviesa, tiesiai svievia berods baltai, o kad neakintu kitu vairuotoju tai sviecia melsvai. Poto isidejes buvau Philips bluevision Tai irgi super, jos netokios ryskios, bet maloniai sviecia ir jokiu problemu. Dabar isidejes kazkokias philps 50 + berods, na sviecia tikrai gerai ir jokiu problem nera, kad kelio nematai.. Ps tik nepirkit is turgaus, nes nusivilsit.
Tos su trim spalvom tai Night Guide vadinasHgs rašėCOLONIs savo patirties sakau kad philips tikrai vertos demesio. Naudojau Philips Night vision tai jos yra triju splavu ir labai gerai sviecia kelkrasti apsviecia geltona sviesa, tiesiai svievia berods baltai, o kad neakintu kitu vairuotoju tai sviecia melsvai. Poto isidejes buvau Philips bluevision Tai irgi super, jos netokios ryskios, bet maloniai sviecia ir jokiu problemu. Dabar isidejes kazkokias philps 50 + berods, na sviecia tikrai gerai ir jokiu problem nera, kad kelio nematai.. Ps tik nepirkit is turgaus, nes nusivilsit.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
kauno kvarce sukomplektavo trumpas ir ilgas power2night GT150, bei halogenus bluevison. viskas atsistojo 220ltNasas rašėCOLONna isigijau situos philipsus power2night GT150 - http://www.lighting.philips.com/europe/ ... sp_p2n.jpg

- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Uzh kokio tipo lempikes chia tiek paklojai?gincevince rašėCOLON kauno kvarce sukomplektavo trumpas ir ilgas power2night GT150, bei halogenus bluevison. viskas atsistojo 220lt

Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
ten gaunas kad trumpos apie 120, ilgos 70, halogenai 30.kaiser rašėCOLONUzh kokio tipo lempikes chia tiek paklojai?gincevince rašėCOLON kauno kvarce sukomplektavo trumpas ir ilgas power2night GT150, bei halogenus bluevison. viskas atsistojo 220ltAsh uzh savishkes H4 Power2Night GT150 AutoAibej 48 piginus priesh pora menesiu paklojau jei gerai pamenu.
Kokias lemputes geriau det i ilgasias sviesas:
Power2night ar Nightguide?
O del trumpuju sviesu,tai isvis pasimeciau..
Vieni sako BV geros,kiti - Vision Plus,treti,kad Osram Silverstar ir t.t. ir pan..
Noriu,kad trumpos sviesos sviestu kiek galima balciau,na ir aisku,kad matomumas butu kuo geresnis,ka patartumet?
Power2night ar Nightguide?

O del trumpuju sviesu,tai isvis pasimeciau..

Noriu,kad trumpos sviesos sviestu kiek galima balciau,na ir aisku,kad matomumas butu kuo geresnis,ka patartumet?

Audi A3 1.8T 
Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold:

Mitsubishi Carisma 1.8 GLX :sold: