kompensatoriai?(4g67)
kompensatoriai?(4g67)
Sveiki,
turiu toki sukta klausima.
Ryte uzkurus masina girdisi lengvas kalimas(indeklu prasukimo garsa zinau, sitas menkesnis+apsylus nedingsta). pasyles motoras baigia cakset, wiskas dirba normaliai. Kiek mano zinios nesa, tai labai panasu i kompensatorius. Jei taip ar pasylus varikliui jis ir turi pranykt? jei tai komensatoriai tai kala pakankamai stiprokai.. masina pigi nesinori be reiklo kist pinigu ... klausimas kas bus jei as ju nekeisiu?
p.s. Turiu antra galva, bet nelabai zinau jos bukles(vistiek butu slifavimas, tarpine, keitimas kas sudarytu dar kazkokia pinigu suma), todel svarstau varianta pasikeist tik kompensatorius(naujus)+-keitimas kaune, tai butu idomi orientacine kaina, i keliu nuliu zona lygiuotis.
variklis is lancerio 1.8gti 4g67
aciu labai uz atsakymus
Ryte uzkurus masina girdisi lengvas kalimas(indeklu prasukimo garsa zinau, sitas menkesnis+apsylus nedingsta). pasyles motoras baigia cakset, wiskas dirba normaliai. Kiek mano zinios nesa, tai labai panasu i kompensatorius. Jei taip ar pasylus varikliui jis ir turi pranykt? jei tai komensatoriai tai kala pakankamai stiprokai.. masina pigi nesinori be reiklo kist pinigu ... klausimas kas bus jei as ju nekeisiu?
p.s. Turiu antra galva, bet nelabai zinau jos bukles(vistiek butu slifavimas, tarpine, keitimas kas sudarytu dar kazkokia pinigu suma), todel svarstau varianta pasikeist tik kompensatorius(naujus)+-keitimas kaune, tai butu idomi orientacine kaina, i keliu nuliu zona lygiuotis.
aciu labai uz atsakymus
MB c180 '94
hyundai lantra '95 1.8g.t. with 4g67 parduota
ford orion '91 1.8D supjaustytas ant metalo
Re: kompensatoriai?(4g67)
aha,aciu,bet skaiciau as sita dar pries galvodamas apie pakeitimus. bet mane labiausiai domina nauju kainos + keitmas.. ir ar dar kas buna sitep braska. ir kokios pasekmes jei paliksiu likimo valiai, nes su 3 minuciu barskejimu as galiu susitaikyt, o masina?zixelis rašėCOLONforumas/viewtopic.php?f=5&t=9116

MB c180 '94
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
1 kompensatorius naujas 40Lt. Graži sumelė gaunasi, jei visus 16 keist
O pakeitimas, tai nėra sunkus, ir pats susidorosi. Vienam pakeist (na bent man, jau išsitreniravau) apie 1 min užtrunka 

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
plem ne lietuvoj tie kompensatoriai 130 dolcu uzh visus 16... bananu krashte gyvenamFever rašėCOLON1 kompensatorius naujas 40Lt. Graži sumelė gaunasi, jei visus 16 keistO pakeitimas, tai nėra sunkus, ir pats susidorosi. Vienam pakeist (na bent man, jau išsitreniravau) apie 1 min užtrunka

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Jei sena masina tai maziau kreipk demesi. Nieko ten neatsitiks, tik klaksejimas nemalonus kol pasyla. Jei labai dar nesusideveja tai pasikeitus tepala turetu porai tukst km. pradingtgerardas rašėCOLONSveiki,
aciu labai uz atsakymus

Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
hmm tikrai taip, kad nepigu.. ciuju klausysimes tauksejimoProXas rašėCOLONplem ne lietuvoj tie kompensatoriai 130 dolcu uzh visus 16... bananu krashte gyvenamFever rašėCOLON1 kompensatorius naujas 40Lt. Graži sumelė gaunasi, jei visus 16 keistO pakeitimas, tai nėra sunkus, ir pats susidorosi. Vienam pakeist (na bent man, jau išsitreniravau) apie 1 min užtrunka

dekui visiems uz atsakymus:)
MB c180 '94