Bet vistik rasciau kur geriau investuoti, ne i automobilikasrupi rašėCOLONApie EVO stengiuosi nesneketi, nes... Jei is dangaus nukristu apie 15000-20000 £, bet tik jei is dangaus..!![]()
Todel ir neskaiciuojukasrupi rašėCOLONIr galutiniame variante is tos meiles susidaro apvali sumele. Net baisu ziureti darosi i sarasa kuris parodo meile masinai, o dar labiau i galutini skaiciu.![]()
Nerealiai noreciau pasidaryti tokiu galiniu lempu konvertacija, kaip sis zverelis turi.
http://cars.uk.msn.com/Photo_Gallery/Po ... -number=39
Pritarciau visu 100%Kennyy rašėCOLONInvesticijos jus investicijosAs asmeniskai neziuriu kiek isleidau ir neziuriu kur dar leisiu.... Svarbiausia tai ka darai ir kaip darai
Nezinau kaip kitiem, bet man cia kaip hobis.. Atsipalaiduoju, pailsiu as dirbdamas prie masinos.. O kai galutini varianta pamatai tai isvis palaima
O ir vazinet su tokia masina begalo malonu... Taip, kad leidziu pinigus malonumui, kuris ilgai issilaiko.... Kiti megsta sokinet su parasiutu, bet skirtumas tas, kad kai issoki su parasiutu ir nusileidi, tai tas suolis ir lieka tik prisiminimuose, o mes, kiekviena diena matom savo rezultata, kas ir vercia dar labiau ja grazint ir t.t.
Tei vat, tokia mano nuomoneGrazinkim, ciustinkim ir gerbkim masinas.... Kaip ash skau: Nera blogu masinu, o yra tik blogi ju savininkai !!
manau šiuo klausimu daulegis pritariaMantas_V6 rašėCOLONPritarciau visu 100%Kennyy rašėCOLONInvesticijos jus investicijosAs asmeniskai neziuriu kiek isleidau ir neziuriu kur dar leisiu.... Svarbiausia tai ka darai ir kaip darai
Nezinau kaip kitiem, bet man cia kaip hobis.. Atsipalaiduoju, pailsiu as dirbdamas prie masinos.. O kai galutini varianta pamatai tai isvis palaima
O ir vazinet su tokia masina begalo malonu... Taip, kad leidziu pinigus malonumui, kuris ilgai issilaiko.... Kiti megsta sokinet su parasiutu, bet skirtumas tas, kad kai issoki su parasiutu ir nusileidi, tai tas suolis ir lieka tik prisiminimuose, o mes, kiekviena diena matom savo rezultata, kas ir vercia dar labiau ja grazint ir t.t.
Tei vat, tokia mano nuomoneGrazinkim, ciustinkim ir gerbkim masinas.... Kaip ash skau: Nera blogu masinu, o yra tik blogi ju savininkai !!
Jop, pas mane irgi tokia pati nuomonė apie autoMatosas rašėCOLONmanau šiuo klausimu daulegis pritariaMantas_V6 rašėCOLON Pritarciau visu 100%
Taip mūsų vienetaiKennyy rašėCOLONO ash maniau, kad nedaug tokiu zmoniu...
Kaip sakoma yra žmonės ir yra moterysKennyy rašėCOLONO ash maniau, kad nedaug tokiu zmoniu...