Uzkaista variklis letai vaziuojant
matai beda kad ish pazhiuros tai varzhtai okey (dar reikes pamatyot tixliai), bet va poverzhles... na tokios lyg ir perspaustos truputi, o ju pirkti vopsce neradaumpegas rašėCOLONVaržtus, manuale rašo, kad galima tuos pačius dėti, jei neištempti (4G6 varikliui negali būt ilgesni 99,4mm). Kaip Eclipsės nežinau. Bet, jei ne karvę kainuoja, tai geriausia dėt naujus.

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Yahooo!
Vakar ~2:00 uzhkuriau klipeca
na garselis tai kaip dizelio buvo - tushti kompensatoriai nelabai savo darba atlieka pasirodo
Bet svarbiausia kad uzhsikure ir praktishkai labai nesunkiai, tereikejo papumpuot benza, nes keiciau kuro filtra tai magistrale tuscia buvo ir burpt - veikia
Sian vazhiuosiu test ride daryti, nes vakar jau pernelyg nusikales buvau... Zhiuresim kas ir kaip ten
Beje LABAI aciu Pymskei uzh jo pagalba nuimant galva ir uzhdedant dirzha, dirzha deti vienam butu ciuju beprotybe - jeigu kas uzhsiimsit tai butinai turekit kuo prispausti dirzha prie skyvu - kitaip uzhsikariausit
Vakar ~2:00 uzhkuriau klipeca

na garselis tai kaip dizelio buvo - tushti kompensatoriai nelabai savo darba atlieka pasirodo

Sian vazhiuosiu test ride daryti, nes vakar jau pernelyg nusikales buvau... Zhiuresim kas ir kaip ten

Beje LABAI aciu Pymskei uzh jo pagalba nuimant galva ir uzhdedant dirzha, dirzha deti vienam butu ciuju beprotybe - jeigu kas uzhsiimsit tai butinai turekit kuo prispausti dirzha prie skyvu - kitaip uzhsikariausit

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Tfu tfu tfu kad neprisishneket bet atrodo visks puikiai
Ka tik ishvariau ish garazho, leidau uzhkaisti kai suveike termostatas ir po to pora kartu ventiliatorius - ishlekiau test drive daryti. Ispudzhiai labiau nei puikus
Variklis dirba kur kas lygiau (ir seniau itariau kad levai vienas balancyras uzhdetas buvo) - dingo toks nesamoningas rezonansas prie 5-6K rpm. Trauka arba man vaidenasi arba tikrai pagerejo (gal suspaudimas + kuro filtras pagelbejo
), net sunkoka buvo ant dregno asfalto nulaikyt kai gaziuka smarkiau spustelejau.
Zhodzhiu kolkas pakilime esu, del visa ko tikrinau ishsipletimo bakeli - burbulu neradau kad kiltu tai gal ir bus gerai

Ka tik ishvariau ish garazho, leidau uzhkaisti kai suveike termostatas ir po to pora kartu ventiliatorius - ishlekiau test drive daryti. Ispudzhiai labiau nei puikus

Variklis dirba kur kas lygiau (ir seniau itariau kad levai vienas balancyras uzhdetas buvo) - dingo toks nesamoningas rezonansas prie 5-6K rpm. Trauka arba man vaidenasi arba tikrai pagerejo (gal suspaudimas + kuro filtras pagelbejo

Zhodzhiu kolkas pakilime esu, del visa ko tikrinau ishsipletimo bakeli - burbulu neradau kad kiltu tai gal ir bus gerai

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Va kaiptik kitoj temoj pasiklausinejau del antfirizo varinejimo po sistema, dar pastikislinsiu, ar tikrai viskas ok jei vaziuoji ilga laika dideliu greiciu, is radiatoriaus skisti nupumpuoja i bakeli, ten skistis ir pasilieka uzgesinus variklia, paskuj uzkurus ir kiek pavazinejus, antfiriza radiatorius pasiima is bakelio vel. Nes blin praeitais metais man taip buvo autostradoj taprine pramuse. Uzkaito variklis, buvo ispumpave tasola visa per bakeli radiatorius buvo tuscias. Tai daba stradalinu kad nebutu vel to paties. Jei tasolas pleciasi, tai zinoma jo dali nupumpuoja i bakeli, bet tasolo lygys gal neturetu radiatoriuje dingti? Ar as cia visiskai grybauju?