Galant ..vaziuokleje bedos
- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 21, 14:24
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Galant ..vaziuokleje bedos
gal kama teko suszidurt. per duobelias siaip meta gala i sona. itarimas yra, kad amortikai. bet ar tik jie gal kas buvot susidure su ta beda?
Pikts Rykliux vysnias uogu spalva ... 2 ltr ant galvos i 16 spragilu.
- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tai vat vat ir tas nesimas yra bet i viena puse tik. bet per technikine nieko ... hmmm suda jie ten ziuri. nu karoce reik susitvarkyt bo masina gaudyt po kelia tenka nesauguefka777 rašėCOLONGreiciausiai bus sailentblokai del amortiztoriu tai tik masina daugiau siubuotu

Na galbut nieko rimtai jie ir nepaziuri per technine
mano ziurejo tai ir nieko nerado bet siaip tai lyg ir viskas normaliai
reiks uzvaziuoti ant duobes ir paciam pasiziureti tada busiu tikras
kad viskas gerai o geriausiai masina pasiziureti tai marveles gatveje ten sulinis tai kaireje tai desineje taip ir tampo masina jei jau kas negerai
iskarto pasijaucia net stendu nereikia
kad viskas gerai o geriausiai masina pasiziureti tai marveles gatveje ten sulinis tai kaireje tai desineje taip ir tampo masina jei jau kas negerai

- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
as nuo parodos kalno isbandziau greiciau nusileidinejant maniske i sona slyst slyst ... gaudyt biski reikiaefka777 rašėCOLONNa galbut nieko rimtai jie ir nepaziuri per technine

- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Gal dar su zieminem padangom vazineji?LandMen rašėCOLONas nuo parodos kalno isbandziau greiciau nusileidinejant maniske i sona slyst slyst ... gaudyt biski reikiaefka777 rašėCOLONNa galbut nieko rimtai jie ir nepaziuri per technine
iskarto pasijaucia net stendu nereikiatai vat reik susitvarkyt .. nuvaziuot pas koki meistriuka pasiklaust kas butent pas mane negerai (pats tingiu i duobe lyst), poto pasikeist paciam.

Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
nea nu nezieminesMantas_V6 rašėCOLONGal dar su zieminem padangom vazineji?LandMen rašėCOLON as nuo parodos kalno isbandziau greiciau nusileidinejant maniske i sona slyst slyst ... gaudyt biski reikiatai vat reik susitvarkyt .. nuvaziuot pas koki meistriuka pasiklaust kas butent pas mane negerai (pats tingiu i duobe lyst), poto pasikeist paciam.
![]()
Kaip vienas mano bendradarbis skundesi, kad jam slidineja masina, po to pamaciau, kad su zieminiais Michelinais laksto
![]()
O siaip tai cia bus galiniai amortai, man irgi tas pats buvo.

- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
kurioj vietoj tu jas cia montuojiefka777 rašėCOLONNa cia ne man bedos o del padangu tai biski![]()
bet aisku buna ir taip
ps: pats uzsiimu padangu montavimu

siaip su padangom problemu neturiu:)
siaip turiu mitsui lietus R17 su padangom jei kam reiks sakyk galiu parduot bo jau kaip ir vieta uzima garaze

o as montuoju ten kur reikia issikvietus i vietaLandMen rašėCOLONkurioj vietoj tu jas cia montuojiefka777 rašėCOLONNa cia ne man bedos o del padangu tai biski![]()
bet aisku buna ir taip
ps: pats uzsiimu padangu montavimu![]()
siaip turiu mitsui lietus R17 su padangom jei kam reiks sakyk galiu parduot bo jau kaip ir vieta uzima garaze
- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
vo tepefka777 rašėCOLONo as montuoju ten kur reikia issikvietus i vietaLandMen rašėCOLON kurioj vietoj tu jas cia montuoji![]()