bedos su vairo trauke
- Zuikenas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 116
- UžsiregistravoCOLON 2007 04 25, 00:56
- AutomobilisCOLON eclipse 1G
bedos su vairo trauke
gal kam teko tvarkyti eclipses 1g vairo trauke. Niekaip negaliu prieiti ir jos nusukti
tos dalies kuria dengia guma.

Re: bedos su vairo trauke
ta prasme traukes antgalio nenusuki? Bet kad jis ten rata nuemus visai prieinamas berods, man irgi reikes keistis bet nedariau dar nieko kolkasZuikenas rašėCOLONgal kam teko tvarkyti eclipses 1g vairo trauke. Niekaip negaliu prieiti ir jos nusuktitos dalies kuria dengia guma.

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Re: bedos su vairo trauke
Man atrodo ne antgali norima nusukti, o trauke nuo vairo koloneles.ProXas rašėCOLONta prasme traukes antgalio nenusuki? Bet kad jis ten rata nuemus visai prieinamas berods, man irgi reikes keistis bet nedariau dar nieko kolkasZuikenas rašėCOLONgal kam teko tvarkyti eclipses 1g vairo trauke. Niekaip negaliu prieiti ir jos nusuktitos dalies kuria dengia guma.
Niekas ne patars kaip rakta uzdeti ir su kokia jega sukti. Mastyk, ziurek. Neiseina- varyk i servisa
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
vairo kolonele dengia priekines pakabos laikantysis balkis, prie jo prisuktos abieju pusiu sakes ir per viduri vienas variklio tvirtinimas. Jeigu ji atsuxi nuo kebulo, net neisivaizduoju kuom cia baigtusiZuikenas rašėCOLONtame ir beda, ten tox vaizdas kad puse masinos isardyti reikia norint prieiti. bijau nusukti ten ta detale kuri dengia, nes nezinau ka ten ji laiko, paskui kaip prades variklis i gabalus byret

Buvau nukabines ta balki nieko blogo neatsitinkaNowone rašėCOLON vairo kolonele dengia priekines pakabos laikantysis balkis, prie jo prisuktos abieju pusiu sakes ir per viduri vienas variklio tvirtinimas. Jeigu ji atsuxi nuo kebulo, net neisivaizduoju kuom cia baigtusiardykis is apacios, nusiimk sakes, pasitrauk duslintuva is kelio, cia mitsubishi, remontas sudetingas vien del ardymo, kad pasiekt ka tau reikia. Nenusukinek visko is eiles, nes paskui bus sunku surinkt

Tiesa paremes buvau varikli iash apacios lentomis kad nesunku butu atgal pagalve pasigaut...

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)