rezervo lempute
rezervo lempute
kiek dar litru lieka bake kai uzsidega rezervo lempute
Galnantas 93m. dieselis
Galnantas 93m. dieselis
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Re: rezervo lempute
nežinau kiek aš domėjausi tai kiekvienai mašinai vis skirtingai.... pats kada išsibandyk ir sužinosi...
be kitaip tai bus kaip ir man....
pasitikėjau kitais lancerist'ais ir ka..... pusiaukelėj sustojau....
Patarimas paistikrink pats
be kitaip tai bus kaip ir man....

pasitikėjau kitais lancerist'ais ir ka..... pusiaukelėj sustojau....

Patarimas paistikrink pats
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
nu kaip cia pasakius su tom drumzlem... kaip pas ka... jei masinai keli metai, tai is kur ten tos drumzles... o jei 20 metu, tai gal tada, bet ir tai abejoju... labiau drumzliu buna kai bandai praplovejo ipilt tipo purkstukam, ir visai kuroi sistemai, bet tada pasikeiti bendzo filtra ir psio, vel lekiMatosas rašėCOLONnepatartina važinėti su užsidegusia dagalų lempečka, nes prisiurps jum drumzlių ir tada keisit viską iš eilės pradedant kuro siurbliu ir baigiant purkštukais
o skirtumo didelio nėra ar lieka 6 ar 8 l nes priklauso dar nuo važiavimo ar tu stabdai ar tu į kalna kyli, koks jo statumas ir t.t.

3G Eclipse GTS, o pries tai daug visokio s...
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na gal jei keli metai jų ten mažiau, žinoma pas senesnę auto jų daugiau bus, bet jos pastoviai kaupiasiDainuxas rašėCOLONnu kaip cia pasakius su tom drumzlem... kaip pas ka... jei masinai keli metai, tai is kur ten tos drumzles... o jei 20 metu, tai gal tada, bet ir tai abejoju... labiau drumzliu buna kai bandai praplovejo ipilt tipo purkstukam, ir visai kuroi sistemai, bet tada pasikeiti bendzo filtra ir psio, vel lekiMatosas rašėCOLONnepatartina važinėti su užsidegusia dagalų lempečka, nes prisiurps jum drumzlių ir tada keisit viską iš eilės pradedant kuro siurbliu ir baigiant purkštukais
o skirtumo didelio nėra ar lieka 6 ar 8 l nes priklauso dar nuo važiavimo ar tu stabdai ar tu į kalna kyli, koks jo statumas ir t.t.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
tai ne tik drumzles kaupiasi kuo maziau bake benzo tuo ten daugiau oro ir kuo tu dazniau vazineji su tusciu baku beveik tuo daugiau vandens kondesuojasi i degalus o po to su tuo vandeniu kai lempute dega siurbliukas tau i varikli kisa ta benza su vandeniu ;]] va taip ir atsiranda visokiu nesamoniingu gedinu pas mane asmenishaki visad puse bako ir ramiai vazineju;]
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!