Gražus amerikiečių Lancerių meeto foto:

palikit ta Subaru ramybejNASA rašėCOLONTurime "Grazios masinytes (...man labai patinka, bet ne mitsubishi)", atsirado Galantų tema, o aš kažkaip neradau bendros gražių Mitsu automobiliukų temos. Tad. Pradėkime.
Gražus amerikiečių Lancerių meeto foto:
Paziuresim, kas is jo liks, kai pasieks masine gamyba. Pvz Evo X konceptas irgi ispudingiau atrodeKarys rašėCOLONcia eclipses naujos conceptas ? tiesiogine prasme net issiziojau
na as suprantu kad nebus duru i virsu, tokio kapoto ir t.t. bet pvz EvoX konceptas is esmes nuo evo x netiek daug ir skyresi, jei cia bus tas pats variantas bus super, nes, man asmeniskai 4g burbulas tai graudu ziuret....Mantas_V6 rašėCOLONPaziuresim, kas is jo liks, kai pasieks masine gamyba. Pvz Evo X konceptas irgi ispudingiau atrodeKarys rašėCOLONcia eclipses naujos conceptas ? tiesiogine prasme net issiziojau
tai kad zinok evo skiriasi kaip diena ir naktis is tokio pat kaip sitas agresyvaus ir pikto agregato tapo plasmasinis ispustom linijom zaislasKarys rašėCOLONna as suprantu kad nebus duru i virsu, tokio kapoto ir t.t. bet pvz EvoX konceptas is esmes nuo evo x netiek daug ir skyresi, jei cia bus tas pats variantas bus super, nes, man asmeniskai 4g burbulas tai graudu ziuret....Mantas_V6 rašėCOLON
Paziuresim, kas is jo liks, kai pasieks masine gamyba. Pvz Evo X konceptas irgi ispudingiau atrode
Labai nepatogu bus plauti masina del tokio variklio dangcioJankiz rašėCOLONkonceptas gražus belenkaip, tik galiorka kiek neša į bmw z8o vat tas variklis išlidęs per kapotą jaučiu kiek nepraktiškas, ypač tokioj šaly kaip Lietuva, žinant gyventojų mentalitetą
atsuks tą tepalų pripylimo kamštį ir pribers smėliaus