bet tai cia tokie spoileriai ant europiniu ejo?nes keleta tik galantu esu mates ir tai jie amerikonai buvo

Yra forume idiegtas auto resaizas,kuris sumazina betkoki ideta paveiksliuka iki normalaus dydzio, tai niekas nekaltas, kad tavo kompas letai kraunaskalbiniu_Wagis` rašėCOLONjei nemoki sumažint foto tai išvis nedėk geriau, pas mane ir taip lėtai kompas veikia, tai laukt reik pusė dienosplius yra ir valdžia rašius kad foto turėtų būt 800x600 ar kažkas tokio
Kaltas tas, kas tokio dydzio fotkes dedaSky'us rašėCOLONYra forume idiegtas auto resaizas,kuris sumazina betkoki ideta paveiksliuka iki normalaus dydzio, tai niekas nekaltas, kad tavo kompas letai kraunaskalbiniu_Wagis` rašėCOLONjei nemoki sumažint foto tai išvis nedėk geriau, pas mane ir taip lėtai kompas veikia, tai laukt reik pusė dienosplius yra ir valdžia rašius kad foto turėtų būt 800x600 ar kažkas tokio
Kiekvienam savos bedosMicius rašėCOLONKaltas tas, kas tokio dydzio fotkes dedaSky'us rašėCOLON Yra forume idiegtas auto resaizas,kuris sumazina betkoki ideta paveiksliuka iki normalaus dydzio, tai niekas nekaltas, kad tavo kompas letai krauna
Is pradziu galvojau kad su PAINT'u uzspalvinta nuotraukaZakis rašėCOLONNeaisku kas bus galutiniame variante , bet kolkas man baisu...
http://www.autogidas.lt/skelbimai/mitsu ... 51070.html