o prie ko cia antitiniungas? tu tema iki galo perskaitik kaip vadinasskalbiniu_Wagis` rašėCOLONir kurioj čia vietoj antitiuningas?![]()
Susitikimo metu važiuojant ir man tokių minčių būdavo... (kad tik nenutiktų).Andriuha rašėCOLONgal i meeta leke hebra is vieno kluboziauru ziauru
![]()
![]()
O man buvo. Kadangi "London tunnel run" vaziavau be navigatoriaus, labai arti laikiausi kolegos masinos tam, kad per raudonas sviesas nepasimest. Jam uzsizioplinus jis spejo apvaziuoti salele - man teko taisyti ratlankiusLukas rašėCOLONSusitikimo metu važiuojant ir man tokių minčių būdavo... (kad tik nenutiktų).Andriuha rašėCOLONgal i meeta leke hebra is vieno kluboziauru ziauru
![]()
![]()
per pirmą GM irgi vos nepasibučiavo krūva micų prie bernelių, kai pradėjo visi staigiai stabdyti užsukinėti į aikštelękasrupi rašėCOLONO man buvo. Kadangi "London tunnel run" vaziavau be navigatoriaus, labai arti laikiausi kolegos masinos tam, kad per raudonas sviesas nepasimest. Jam uzsizioplinus jis spejo apvaziuoti salele - man teko taisyti ratlankiusLukas rašėCOLON Susitikimo metu važiuojant ir man tokių minčių būdavo... (kad tik nenutiktų).