gaila nepadariau nuotraukos kai seimininke devejo sortukus... Ir aplamai, is manes tok "fotografas". Galejau privacia foto sesija surengt, nes kartu su ja laukem nuosalioje stovejimo aiksteleje, kol mums bilietus i rengini atves.miurdock rašėCOLONNuy spalva tai jėgulė tokia(mašinos)
teisingi rataikasrupi rašėCOLONsiandien irgi viena uzgaudziau![]()
http://i221.photobucket.com/albums/dd18 ... 010961.jpg
Suprantam kad ne fotikas rupejo tuo metu.kasrupi rašėCOLONgaila nepadariau nuotraukos kai seimininke devejo sortukus... Ir aplamai, is manes tok "fotografas". Galejau privacia foto sesija surengt, nes kartu su ja laukem nuosalioje stovejimo aiksteleje, kol mums bilietus i rengini atves.miurdock rašėCOLONNuy spalva tai jėgulė tokia(mašinos)
nieko gero sitoje foto. Man geriau buvau daugiau naturalumo, paprasti kedukai ir trumpi sotukai. Teko gerai ja apziuureti, nes gera pusvalandi trynesi aplink mano masina kol lauke bilieto - cia daugiau i cirko artiste panasi.miurdock rašėCOLONkasrupi fainai, kad pats tokį kadrą pagavaigali papasakot kaip ten real viskas atrodė
Bet nesakyk tokia uhh mamytet-sport rašėCOLONkur kevinas imete tai matosi iskart kad norvege merga,nes papai nukare ir sikna didele