Bet aisku rankom plovimas kur kas saugesnis

O iš kur pas tave bambaliai tušti mašinoj??Mindaugelis rašėCOLONnlb kazkaip ta foto. As vakar bandziau naktiniu kadru pagaudyt, bet nieko gero nesigavo ..
tikriausiai del to kad stovo neturiu![]()
o kas del savitarnu, tai as visada veziojuosi kibira ir bambali. Prisipilu statoile bambali vandens, plovykloj susipilu i kibira, tada sampuno i kibira ir sau ramiai su kempine ir kibiru nusiplaunu masinaIr net nelieciu to sepecio, man kazkada galanta po pirmo plovimo subraize visa..
Aš dabar dar kitaip darau, efektas daug geresnis negu su šepečiu ir truputį geresnis, nei kempinė. Jei plaunu savitarnos plovykloj - praeinu pirmiausia po spaudimu su karcheriu su putom (pirma padėtis), jei mašina labai purvina - pakartoju procedūrą dar kartą. Taip nusiplauna visi stambesni abrazyvai - stambesnės smėlio, purvo dalelės. Tada vietoj šepečio jamu mikrofibros skuduriuką ir kadangi dar būna likę pakankamai putų ant mašinos - pereinu visą kėbulą su skuduriuku, kuris į vidų surenka visas dar likusias smulkias abrazyvines daleles ir minimaliai braižo kėbulą. Po to belieka tik nuskalauti ir nusausint. Jei norit ilgiau išsaugot kėbulo blizgesį (ypatingai po profesionalaus poliravimo)- rekomenduoju.Dzhedaj rašėCOLONTu pažiūrėk į šerius to šepečio, dings noras ir nuskalavus su juo brūžint mašiną...
Aš tiesiog vežiojuosi bagažinėj savo kempinę - vienoj rankoj iš to šepečio purškiu putas, o su kempine trinu.
Aišku kai plauni apačią, blogai su kempine ta pačia varyti, bet gi nesivežiosi dar kibiriuko su vandeniu
Aha, raukiamDzhedaj rašėCOLONManau, efektyviausias būdas, braižymo atvžvilgiu, būtų nusipirkti kurį nors "nano" produktą, kuris skirtas be vandens plauti mašinas. Nuplauni su aukštu slėgiu paviršiaus purvą, tada purkšdamas su tuo marmalu nuvalai viską ir galiausiai nuskalauji
Bet reikia raukti nemitsubishininkam šitas šnekas, nes fignioj zanimajimsia, o kiti rimtus performance modus daro
pats tuos sviestuvus montavau autostradoj, nesinori ju dauzyt vien del fotkesBasoski rašėCOLONGraži foto būtų, jeigu mašina stovėtų toliau nuo šviesos šaltinio.
O tas baltas lietnykas šiaip sau