Vartodamas žodį "nu" tu pats šaipaisi iš lietuvių kalbos.Roliz rašėCOLONNu aš tokių lipdukų kur šaipomasi iš lietuvių kalbos nemėgstu.

Vartodamas žodį "nu" tu pats šaipaisi iš lietuvių kalbos.Roliz rašėCOLONNu aš tokių lipdukų kur šaipomasi iš lietuvių kalbos nemėgstu.
Nereikia cia taip jautriai reaguoti. Tik nesuprantu prie ko uzsidirbimas automobiliui ir "niuchaj sliapu"? Ar cia taip yra isreiskiamas pasiekimas, kad as pats uzsidirbau tai dabar visi ....hask rašėCOLONČia man dabar suprast, kad esu priskirta prie tų išvardintų Dzhedaj ir Mindaugelis tipo vien dėlto kad turiu 'lipduką ant kibirėlio'?
Malonu, ponai, labai![]()
Taip ir norisi grįžti čia dažniau padiskutuot su bendraminčiais.
![]()
Dėl kibirėlio - ką galiu pasakyt, gaila, kad nemilijonierių šeimoj gimiau ir mašinai teko užsidirbt pačiai, dar besimokant, tai tik tokia ir išnešė mano studentišką kišenę.
nes tikriausiai nepavysDzhedaj rašėCOLONJautruoliai, paklausiau žmogaus elementaraus klausimo, nes buvo įdomu sužinoti, kodėl būtent tokius lipdukus kai kurie klijuoja. O jūs pradedat vartyti kažką apie pinigus ir garus...
Tai atsakys man kas nors, kodėl tas lipdukas klijuojamas ir kodėl iš paskos važiuojantys turi uostyti kepurę, ar ne?
Nes kalba eina apie prišiktą kepuręDzhedaj rašėCOLONJautruoliai, paklausiau žmogaus elementaraus klausimo, nes buvo įdomu sužinoti, kodėl būtent tokius lipdukus kai kurie klijuoja. O jūs pradedat vartyti kažką apie pinigus ir garus...
Tai atsakys man kas nors, kodėl tas lipdukas klijuojamas ir kodėl iš paskos važiuojantys turi uostyti kepurę, ar ne?
Tas žodis reiškia ne kepurę, o tam tikrą organo vietą. Rusijos kalinių žargonas.Dzhedaj rašėCOLONMatau, kol kas, nei vienas taip ir neatsakė į mano klausimą