Atrodytų gražiai, bet gaila LT ant padangų ir vistiek manau greičiau išbarškėtų viskas..

Na atvazinejau pilnus du sezonus su R17 225/45 ratais. Vaziuokle stock, taip pat diesel.. Nu ir zinok niekas neissibarskinogPhoto rašėCOLONNu ant mano TD pagal specifikacija 14"-15", o uždėjus 17" + žemo profilio padangas...![]()
Atrodytų gražiai, bet gaila LT ant padangų ir vistiek manau greičiau išbarškėtų viskas..nors gal ir ne teisingai manau
manau daug lemia butent sitas faktoriusMindaugelis rašėCOLONNa atvazinejau pilnus du sezonus su R17 225/45 ratais. Vaziuokle stock, taip pat diesel.. Nu ir zinok niekas neissibarskinogPhoto rašėCOLONNu ant mano TD pagal specifikacija 14"-15", o uždėjus 17" + žemo profilio padangas...![]()
Atrodytų gražiai, bet gaila LT ant padangų ir vistiek manau greičiau išbarškėtų viskas..nors gal ir ne teisingai manau
Na ok, po triju metu, pakeiciau guoli viena, bet velnias zino ar jis labai geras buvo kai pirkau
O pries tai buvau atrestoraves visus sarnyrus ir per viso 70K km niekas neissibarskino
Tai matyt ties 17 nekenkia..
aisku priklauso kaip vaziuosi..
nieko ipatingo kaikurie...Vyckele rašėCOLONhttp://speedhunters.com/archive/2009/07 ... egnum.aspx