mitsubishi klubo forumo siaubasgPhoto rašėCOLONJūs paaiškinkit man neišmanėliui kas do velniai tie dropai?
Mindaugelis rašėCOLONmitsubishi klubo forumo siaubasgPhoto rašėCOLONJūs paaiškinkit man neišmanėliui kas do velniai tie dropai?Lietuviskai tai butu masinos suzeminimas.. Is technines puses, zeminanciu spyruokliu idejimas vietoj originaliu spyruokliu.
Puikiai suprantu, tai ir noriu pasakyt, kad mano hobis ne tasFever rašėCOLONDauguma čia esančių ne dėl to investuoja, kad paskui parduotų ir praturtėtųTai yra hobis arba laisvalaikis
Normaliai masinai (tokiai kaip tavo) uztenka dropo ir padoriu atitinkamo dydzio ratu. Ir tai tikrai nebus puse automobilio kainosgPhoto rašėCOLONNava dabar kaip baltas žmogus, viską supratau
Ne mano be dropų tikrai, mašiną perku tokiais kriterijais:
Perku tą kuri patinka ir kurią išgaliu nusipirkt, bet dar sukišt į ją tiek kiek kainavo ar daugiau tai jau ne mano stichija.
Taip ir man patinka saikingas tiuningas ir t.t.. bet automobilis gi vienas iš labiausiai nuvertėjančių daiktų mūsų buityje (na neskaitant PC), tad investuot tiek kad "papimpint" gerai tai turi tuomet su juo ir apsiženyt kaip sakoma
O per dideli ratai nekenkia važiuoklei?Mantas rašėCOLON
Normaliai masinai (tokiai kaip tavo) uztenka dropo ir padoriu atitinkamo dydzio ratu. Ir tai tikrai nebus puse automobilio kainos
orangen rašėCOLONApie važiuoklę tai pagalvojo, bet kad bus išartas medelynas, tai matyt pamiršo