vienas is dvieju - arba daryt masyvius bamperius ir slekscius tada bus grazu arba mest i lauzyna ta suola nuo galo

ciuju antras variantas butu geriau

vienas is dvieju - arba daryt masyvius bamperius ir slekscius tada bus grazu arba mest i lauzyna ta suola nuo galo
nušaukit tą carizmą kad ji nesikankintų...
cia gal i salona?gedas123 rašėCOLON"yra ideti papildomi oro filtrai"
![]()
kodel?Mantas_V6 rašėCOLONMan tai cia dar blogiau
Priekinis bamperis, halogenai, slenksciai, galinis bamperis, suoliukas...ZND007 rašėCOLONkodel?Mantas_V6 rašėCOLONMan tai cia dar blogiau
Butent, cia tik mano nuomone. Tiesiog man tokie "burbuliniai" slenksciai ir bamperiai is zvaigzdziu karu ne prie sirdies.ZND007 rašėCOLONkoks Jus konservatyvus V6
nu gal nezinau nesigyncysiu.... vieniem patinka kitiem ne kitiem vienodai...
dabar pasakyk savo merginai kad jos bateliai pirkti pries 4 metus yra kaip nauji, ir kodel ji ju nedevi?laprix rašėCOLONO iskur jus zinot kad ta, ar kita nuotrauka traukta is interno nera daryta pries tuos 4 ar daugiau metu, kai dar tai buvo "madoi"? O ir lietuvos keliuose vazinejantis "antitiuningas" gal jau pries tiek pat metu darytas, o gal dar is uzsienio toks parkeliaves? Tai dabar jau tam zmogeliui lupt viska nacfer, gadint dazus, palikt visokes skyles ir taip toliau, nors ten gal dat viskas protingai laikosi ir TIK TAM kad visiem itikti ir ligiuotis i sios dienos madas? Bl. ateina ir praeina tos mados, vaikykis jas kad gudrus, karpstyk pinigine ant visokiuir panasei.... Nu man tai kaskaip neatrodo protinga. Daleiskim praeis kad ir tu N1 bakeliu mada, atsiras kokie trikampei ar dar kokia fignia ir tuoi visi varys keistis savo N1 i koki M1 ar panasei, nors gal jo N1 dar kaip naujas ir vis dar grazei plerpia...
Zodziu neisizeiskit, bet toks mastimas mano nuomone totalus.
Ps: atsiprasau uz net duvienam poste (dabar jau 3)