Variklis apart radiatoriaus sveikas, langas ir rėmas savo vietose.
Mitsubishi Lancer Sportback (GS2)
1.8 L 4B10 I4 (gasoline), mechanic
2010 m.
Cloth salon

Kaip suprast? ar kazka ne taip surasei?Vyckele rašėCOLONdraudimas atsisako neberemontuoti.
O kas įvykio kaltininkas? Tiksliau pagal kurį draudimą buvo nurašytas? Kasko ar civilinį? Nes jei pagal civilinį tai be galimybės grįžti į eismą. Kokiu pagrindu atsisako remontuot? Vien dėl to, kad pagalvės šovė ar ekonomiškai nenaudinga? Gal žinai kokią rinkos vertę paskaičiavo?Vyckele rašėCOLONSveiki likę entuziastai, kažkaip pradėjo nesisekti Mitsubishi savininkams. Mano kolega "patvarkė" savo Lancer'į. Kadangi pagalvės išautos, draudimas atsisako dengti remontą. Dalimis leisti gaila, nes tai apynaujė ir gerai prižiūrėta mašina, yra visa serviso istorija (prižiūrėtas oficialiame servise). Gal kas apsiimtų remontuoti? Ar patartų kaip elgtis?
Variklis apart radiatoriaus sveikas, langas ir rėmas savo vietose.
Mitsubishi Lancer Sportback (GS2)
1.8 L 4B10 I4 (gasoline), mechanic
2010 m.
Cloth salon
Jei čia būtų 2.0 irgi sakytum, kad nepaklausus?coppernikum rašėCOLON1.8 varikliai žiauriai nepaklausūs, jeigu domins automobilio atidavimas į ardymo rankas gali brūkštelt man
Tai už tokią kainą maždaug ir pardavinėja?Vyckele rašėCOLONPagal draudikus likučių kaina - 2480 Eur.
Kiek 4B10 variklis kainuoja rinkoj su 120k rida?
Ne, aš dirbu nemaustydamas žmonių, nėra man prasmės.Roliz rašėCOLONJei čia būtų 2.0 irgi sakytum, kad nepaklausus?coppernikum rašėCOLON1.8 varikliai žiauriai nepaklausūs, jeigu domins automobilio atidavimas į ardymo rankas gali brūkštelt man