Eclipse 1G stabdziu upgreidas
- brylius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 621
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 21, 12:59
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- SkypeCOLON brylius
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Stabdziu upgreidas
Tai niekas negali mazdaug tiksliai pasakyt kur gauti tuos diskus geresnius carismai ir kiek viskas kainuotu?
Na mazdaug tikslai, tai negali niekasbrylius rašėCOLONTai niekas negali mazdaug tiksliai pasakyt kur gauti tuos diskus geresnius carismai ir kiek viskas kainuotu?

O jei rimtai, tai jei niekas neatsako, tai niekas ir nesidomejo

O is kitos puse, nors stabdziu ie nebuna pwer daug, bet ar tikrai reikia tau upgreido? dal tiesiog uztektu geru disku su kolodkem?
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
Na jeigu jau tikrai taip uzsidegei ir niekas tau negali padeti paskambink jiems, tikrai pades. Reikes ir pagal uzsakyma pagamins. Kiek uztrunka, bet siuncia po visa pasauli.brylius rašėCOLONTai niekas negali mazdaug tiksliai pasakyt kur gauti tuos diskus geresnius carismai ir kiek viskas kainuotu?
http://www.hispecbrake.co.uk/START%20Conversions.htm

FTO - Fcuk The Others
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
Gal paprasciausiai maziau grezk ta savo carisma ir nereiks tiek stabdyt, kad reiktu net big brake kit'o 

'99 Bmw 328i blackbitch
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
- Rocco
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1325
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 10, 18:00
- AutomobilisCOLON Seat Leon FR 2005m
- SkypeCOLON kamstis17
- MiestasCOLON Majamis
- CONTACTCOLON
susiradau sigma dalim,tj dbr man klausimas iskilo,cia autorius dejo 94m sigmos suportus,as rades 91m sigma,idomu ar ju suportai vienodi ar skiriasi kaskuom?
Seat Leon CupraR
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Toki patys ant visu.Rocco rašėCOLONsusiradau sigma dalim,tj dbr man klausimas iskilo,cia autorius dejo 94m sigmos suportus,as rades 91m sigma,idomu ar ju suportai vienodi ar skiriasi kaskuom?
Sekmes ir kantrybes jeigu ryshies rebuild'a daryt pilnaRocco rašėCOLONthanks.jamu sytu darbu

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Rector
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 562
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 16:11
- AutomobilisCOLON Black 2g
- SkypeCOLON Rector867767937
- MiestasCOLON UK-Southsea, LT-Pnvz
- CONTACTCOLON
o ant amerikietiskos eclipses tinka fto diskai? cia uk nera nieko pirkt eclipsei, am noriu ir ash dideliu disku ir kaska su galu reikia daryt nes pas mane jis ishvis nestabdo, diskai galiniai jau visai surudija, buvau ishardes kalades geros. nuorinau bet kaskur kitur problema tai nebesigilinau. gal kas zino kur gedimo priezasties ieskot? sako kaskoks paskirstytuvas stovi?
Black 2g 420A GS 1996m
Vauxhall Astra 1.7 1999m tdi
Yamaha R6 2003m
Vauxhall Astra 1.7 1999m tdi
Yamaha R6 2003m
manau suportai uzhrudijeRector rašėCOLONo ant amerikietiskos eclipses tinka fto diskai? cia uk nera nieko pirkt eclipsei, am noriu ir ash dideliu disku ir kaska su galu reikia daryt nes pas mane jis ishvis nestabdo, diskai galiniai jau visai surudija, buvau ishardes kalades geros. nuorinau bet kaskur kitur problema tai nebesigilinau. gal kas zino kur gedimo priezasties ieskot? sako kaskoks paskirstytuvas stovi?

pazhiurek ar vaikshto suportai, jeigu nevaikshto tai nusiimi perrenki su naujom gumom ir galbut naujais cilindriukais (kai ishsitrauksi juos matysi ar reikes) ir viskas veiks kaip priklauso

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
Na jie pas mane ne nuo FTO, o nuo EVO, tik "perejimai" i suportus pritaikyti FTO modeliui. Reikia daugiau info apie gamintojus, yra turbut sioje temoje arba PM. O galinai bus tiesiog "uzpuve".Rector rašėCOLONo ant amerikietiskos eclipses tinka fto diskai? cia uk nera nieko pirkt eclipsei, am noriu ir ash dideliu disku ir kaska su galu reikia daryt nes pas mane jis ishvis nestabdo, diskai galiniai jau visai surudija, buvau ishardes kalades geros. nuorinau bet kaskur kitur problema tai nebesigilinau. gal kas zino kur gedimo priezasties ieskot? sako kaskoks paskirstytuvas stovi?

FTO - Fcuk The Others
- Rocco
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1325
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 10, 18:00
- AutomobilisCOLON Seat Leon FR 2005m
- SkypeCOLON kamstis17
- MiestasCOLON Majamis
- CONTACTCOLON
dar klausimas pacio suporto prisukimas idealiai tinka ar konstruot reikia?ProXas rašėCOLONmanau suportai uzhrudijeRector rašėCOLONo ant amerikietiskos eclipses tinka fto diskai? cia uk nera nieko pirkt eclipsei, am noriu ir ash dideliu disku ir kaska su galu reikia daryt nes pas mane jis ishvis nestabdo, diskai galiniai jau visai surudija, buvau ishardes kalades geros. nuorinau bet kaskur kitur problema tai nebesigilinau. gal kas zino kur gedimo priezasties ieskot? sako kaskoks paskirstytuvas stovi?
pazhiurek ar vaikshto suportai, jeigu nevaikshto tai nusiimi perrenki su naujom gumom ir galbut naujais cilindriukais (kai ishsitrauksi juos matysi ar reikes) ir viskas veiks kaip priklauso
Seat Leon CupraR
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Tinka idealiai.Rocco rašėCOLONdar klausimas pacio suporto prisukimas idealiai tinka ar konstruot reikia?ProXas rašėCOLON manau suportai uzhrudije
Pasikartosiu dar karta kag jeigu kam reikes sigmos suportu daliu - kokios vienos dviju gumeliu ar cilindriuku tai visko pas mane yra, turiu beveik pilna viena suporta geros bukles - pirkau nes reikesjo kreipianciojo varzhto, dabar metosi kaip shiukshle. jei kam reikes sakykit 

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)