na gana itikinamai parasei

o jeigu naudoti bituma, tai pakaktu dureles, bogazhine ir galinius sparnus aplipinti? daugiau lyg ner kam virpet
dar kita klausimas neduoda man ramiai gyventi

pas mane panelej, priekyje dedasi 13-tukai, durelese nera padaryta vieta. nebutu pinigu ismetimas i bala, jeigu nusipirkti rimtesnius komponentus, juos aisku jungti per stipra, wooferius deti i panele, o pischalkas i stoikes? siaip daba tie originalai skamba visai neblogai, pagal savo galimybes
wytska rašėCOLONnieko nesigaus, nes :
1. noreciau pamatyti kaip tu "suvershi" duru skardas. Cia kaip ir Marius rase, kalba eina apie malonu duru skambesi pvz jas uzdarinejant - taip kaip limuzino klases masinose. O ir garsiakalbiams grojant, ar vaziuojant keliu skardos nevirpes kaip paprastai.
2. butent svoriu ir yra mazinamas virpejimas: paimk 0.5mm skarda ir tokia pacia 2mm skarda ir stuktelk i jas su ranka. pamatysi kuri labiau virpa. Gamtos desniu neapgausi. Aisku, antra puse yra ta kad pats bitumas gesina virpesius. Taigi bitumas: pridedamas didelems detalems svorio, pastumia savuosius (naturalius) daznius i aukstesniu dazniu diapazona, kur detales virpa gerokai mazesnemis amplitudemis. Ir taip pat bitumas yra gera virpesius izoliuojanti medziaga.
Jeigu tavo skardos virpes, tai tu dek nedejes porolona - nelabai kas pasikeis.
Mano pasiulymas butu
Riebus: pirmas duris tvarkiau 7val, antras duris 5val. Taigi darbo nemazai. Bet dariau "kaip sau", tad ir stengiaus gerai padaryt nors ir ilgai truko. O del tarpiuku tai pjaustai mazais 10x10cm gabaliukais i sunkiausiai pasiekiamas vietas ir tvarka.