nešildo salono
nešildo salono
ką daryti nešildo salono kai vietoj stovi tai dar truputi įšyla, termostata pakeičiau, vis tiek tas pats. kai šaltas variklis gesta variklis mažos apsukos kai pašyla viskas normaliai.[/b]
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
peciuko atejimo ir isejimo vamzdeliai yra ploni,tai prisirenka sudo,piktaz rašėCOLONpaaiskink man kurioje cia vietoje kemsasi peciukai?JAWA9 rašėCOLONką daryti nešildo salono kai vietoj stovi tai dar truputi įšyla....
rodos uzsikimses salono radijatorius(peciukas)ne, nu rimtai pirma karta girdziu
kaip cekaskas ir rase kad plove radijatoriu tai buvo^dumblo^ kaskokio.
pazystamui buvo usikimse tai viena ziema vazinejom kaip saldytuve,issiemes peciu sisivale, isplove ir vel viskas OK buvo
vOO
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
esme tokia: Ar suveikia ventiliatorius kai pilnai uzsyla? Ar netruksta antifreeze'o ? Gal oro netyce kur nors yra? Gali buti uzstriges termostatas....
P.S. Pasikeisk antifreeza ir termostata, jei ne, tada peciukui amen.

P.S. Pasikeisk antifreeza ir termostata, jei ne, tada peciukui amen.

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Sumakalavot cia viska...
Jei antifreezo yra norma, variklio temperatura pakyla iki normalios, tai salone turi buti silta. Jei nesyla, galimos bedos:
1. uzsikimses peciuko radijatorius (kaip sake kolega JAWA9). PAtikrink taip: susilus varikliui paciupinek peciuko radijatoriaus abi slangas, jos abi turi buti panasiai siltos (viena bishki vesesne, bet asme, kad turi silt abi).
2. Nesivarsto sklende viduje. Cia retesnis atvejis, bet gali buti Itipo nustatyta, kad pustu salta ir nepersijungia.).
Mano Colt'ui buvo uzsikimses, bet as keiciau. Radijatoriu gavau popigiaj (gal 20 Lt), bet pakeist darbo daug (panele ardyt reikia). Opeliui kazkada buvau praploves nenuimta.
PS - dar buvo karta kad uzsalo peciuko radijatorius. Visa masina normaliai ausinasi, o peciukas nifiga. Pralaikiau uzvesta masina apie valanda, atitirpo, dapyliau koncentrato ir visks ok

Jei antifreezo yra norma, variklio temperatura pakyla iki normalios, tai salone turi buti silta. Jei nesyla, galimos bedos:
1. uzsikimses peciuko radijatorius (kaip sake kolega JAWA9). PAtikrink taip: susilus varikliui paciupinek peciuko radijatoriaus abi slangas, jos abi turi buti panasiai siltos (viena bishki vesesne, bet asme, kad turi silt abi).
2. Nesivarsto sklende viduje. Cia retesnis atvejis, bet gali buti Itipo nustatyta, kad pustu salta ir nepersijungia.).
Mano Colt'ui buvo uzsikimses, bet as keiciau. Radijatoriu gavau popigiaj (gal 20 Lt), bet pakeist darbo daug (panele ardyt reikia). Opeliui kazkada buvau praploves nenuimta.
PS - dar buvo karta kad uzsalo peciuko radijatorius. Visa masina normaliai ausinasi, o peciukas nifiga. Pralaikiau uzvesta masina apie valanda, atitirpo, dapyliau koncentrato ir visks ok

Renault Grand Scenic Energy 130
Galant 95m 2.0 V6 vysniavas parduotas
Space Runner 92m 1.8 melynai pilkas - parduotas
Colt 92 m 1,6 melynas - parduotas
Lancer EXE 91m - parduotas
Mazda 626 - suduzo i eklipse :(
Apie Opelius nesakysiu
Apie Opelius nesakysiu
- jelcin
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 50
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 03, 18:44
- MiestasCOLON kaunas
- CONTACTCOLON
nepamirsk kad peciuke taip pat yra radiatorius toks kaip po variklio dangciu tik zinoma daug mazesnispiktaz rašėCOLONpaaiskink man kurioje cia vietoje kemsasi peciukai?JAWA9 rašėCOLONką daryti nešildo salono kai vietoj stovi tai dar truputi įšyla....
rodos uzsikimses salono radijatorius(peciukas)ne, nu rimtai pirma karta girdziu

NE TAVO KISHKIS NE TU IR KISHKIS
- vs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 180
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 07, 13:05
- AutomobilisCOLON keli bet visi mitsubishi :D
- SkypeCOLON wiespatis87
- MiestasCOLON Kaunas-Garliava
pas mane lanceri irgi ta pati problema, biski sildo bet labai labai silpnai, kad sugedes jungiklis negali but nes atsukus ant salto pucia salta o kai pasuki ant silto pucia biski silta, cia kai buvo atsale tai langai dar nutirbdavo bet masinoj vistiek reikdavo vazinet su striuke ir kepure. meistras sake kad greiciausiai bus uzsikimses salono radiatorius, pasiule nusipirkt sistema plaunacio skyscio, bet patare atsargiai nes gali prakiurt pagrindinis radiatorius. ka jus manot apie ta skysti?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
As tai kategoriskai pries visus ploviklius ar sandariklius. Geriau gal butu pakeisti tosola i gera, pavazineti savaite ir vel pakeisti, bet turbut nepigu tai bus...vs rašėCOLONpas mane lanceri irgi ta pati problema, biski sildo bet labai labai silpnai, kad sugedes jungiklis negali but nes atsukus ant salto pucia salta o kai pasuki ant silto pucia biski silta, cia kai buvo atsale tai langai dar nutirbdavo bet masinoj vistiek reikdavo vazinet su striuke ir kepure. meistras sake kad greiciausiai bus uzsikimses salono radiatorius, pasiule nusipirkt sistema plaunacio skyscio, bet patare atsargiai nes gali prakiurt pagrindinis radiatorius. ka jus manot apie ta skysti?
O beje - mano Colt'ui po tosolo pakeitimo prakiuro radijatorius. Turbut buvo kazkokiu sandarikliu pripilta...
Renault Grand Scenic Energy 130
Apie Opelius nesakysiu