peciukas nesildo? (silpnai) galant 95m. 2td
peciukas nesildo? (silpnai) galant 95m. 2td
peciukas nesildo? (silpnai) galant 95m. 2td Kondiske veikia normaliai...
kame gali buti problema? gal termostatas grybauja?
ACIU
kame gali buti problema? gal termostatas grybauja?
ACIU
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Paprasta issiaiskint:
Jei grybauja termostatas, tada variklis turi ilgai neisilt. Bet kai isyla variklis, turi sildyt.
Gali dar buti: permazai ausinimo skyscio arba uzsikimses tas peciukas. Jei skyscio normaliai, tada gali dar bandyt praputinet ta peciuka nenuimta.
Dar gali buti problemu su sklendem (kur po panele). Gal kazkas neatsidaro, neuzsidaro...
Beje, termostata patikrinsi ciupinedamas slangas ant neuzvesto variklio. Pradzioje turi nesilt slangos einancios i radijatoriu...
Jei grybauja termostatas, tada variklis turi ilgai neisilt. Bet kai isyla variklis, turi sildyt.
Gali dar buti: permazai ausinimo skyscio arba uzsikimses tas peciukas. Jei skyscio normaliai, tada gali dar bandyt praputinet ta peciuka nenuimta.
Dar gali buti problemu su sklendem (kur po panele). Gal kazkas neatsidaro, neuzsidaro...
Beje, termostata patikrinsi ciupinedamas slangas ant neuzvesto variklio. Pradzioje turi nesilt slangos einancios i radijatoriu...
- Auriux
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 51
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 15, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 1993
- MiestasCOLON Panevezys
Nesildo ir man peciukas
Ir mano lanceriui tas pac
Variklis uzkaista greitai, slangos syla tvarkingai tai termostatas tikriausiai geras, skyscio irgi norma.
Siandien pridaviau peciuko keitimui. Paziuresim ar pades.

LANCER 93m. 1.6 16v SOHC
GALANT 92m. 2.0 GTI 16v DOHC (parduota)
Re: Nesildo ir man peciukas
pranesk kokia priezasti nustatysAuriux rašėCOLONIr mano lanceriui tas pacVariklis uzkaista greitai, slangos syla tvarkingai tai termostatas tikriausiai geras, skyscio irgi norma.

aciu
Va va, pas mane irgi nepakankamai sildo, tiksliau, paradzioj gerai, o veliau oras tik drungnasAuriux rašėCOLONIr mano lanceriui tas pacVariklis uzkaista greitai, slangos syla tvarkingai tai termostatas tikriausiai geras, skyscio irgi norma.

Mitsubishi Carisma "97 1,8l - parduota
- Auriux
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 51
- MiestasCOLON Panevezys
Nu va pasiemiau masina su pakeistu peciumi. Daba kad pleskina karstis tai ausys raitosC`M`Y`K` rašėCOLON
pranesk kokia priezasti nustatysar tikrai peciukas kaltas ir kiek suplojai uz peciuka
aciu

Sumokejau uz peciuka is sroto 40 Lt (draugas dirba srote tai pats isrinko, sake "ledinis" ir su 10 Lt nuolaida). Uz pakeitima sumokejau 100 Lt. Atsiveziau savo antifrizo dapylimui.
Veiksmas vyko servise mieste prie Nevezio.
LANCER 93m. 1.6 16v SOHC
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
O nebandei ka nors daryti su senu? As kazkada dar opeliui buvau isploves (su stipria vandens srove) ir silde uztikrintai. Colt'ui bandziau daryt ta pati, bet matyt hermetiko kiekis perdidelis buvo, siek tiek pasitaise, bet nepakankamai.
Vilniuje tokiam colt'ui peciuka nusipirkau uz 30 Lt (be nuolaidu
), bet pakeitimas 150, tosolas dar 20 = 200 Lt.
Vilniuje tokiam colt'ui peciuka nusipirkau uz 30 Lt (be nuolaidu

- Auriux
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 51
- MiestasCOLON Panevezys
Yra. Ir man siule. Ir prapusti po spaudimu siule. Tik niekas neduoda garantijos kad po to praputimo neprades leisti kurnors.egisas rašėCOLONJei neklystu yra spec valikliai pilami valymui, bet po to reiktu visa skysti pasikeist.
O pilti valiklio nesiryzau, nes neaisku kas ten viduje to peciaus... istirps nuo valiklio visi kakalai ir paskui dar uzkims ir radiatoriu... O gal ir ne, o gal ir taip,....
LANCER 93m. 1.6 16v SOHC