Meetai Kaune 2dieniais 19h Pilies aiksteleje
- HAMMER
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2004
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 22, 16:17
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- SkypeCOLON HAMMERiux
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: Linksmybes Kaune
Na dėkui, bet šiandien manau atsisakysiu, namie turiu iki vakaro veiklos šiek tiek, tik reik nuo PC atsitrauktGodHate rašėCOLONTai kad ir dabar jei turi noro ir laikoo vieta gali paderint manau kur susitikt, kad butu per viduri daugmaz visiems norintiems.

- GodHate
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 726
- UžsiregistravoCOLON 2008 09 01, 21:40
- AutomobilisCOLON Galant
- SkypeCOLON godhate666
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
Galima ir ryt priespiet kada 

- HAMMER
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2004
- SkypeCOLON HAMMERiux
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Ryt jei iš Kauno neišvyksiu tai antroj dienos pusės prisijungsiu, bet tikimybė nedidelėRoliz rašėCOLONsu dviraciais galim pvz rytoj paorganizuoti

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Tai kur ir kada renkames ? ar 7 prie maximos pramones pr ar 8 prie mariu ?
Accord Tourer
- HAMMER
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2004
- SkypeCOLON HAMMERiux
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
O šašlykinę prigriebs kas nors?Roliz rašėCOLONTai kur ir kada renkames ? ar 7 prie maximos pramones pr ar 8 prie mariu ?

- Brigutte
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 139
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:10
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt. Mažas žydras p..;)
- SkypeCOLON brigutte_
- MiestasCOLON Kaunas
Aš turiu šiokį tokį pasiūlymą, bet tai nežinau ar šiandienai ar rytojui, pati neapsisprendusi esu. Bet manau būtų puikus planas rytdienai.
Aš važiuoju į sodą savaitgaliui pailsėti nuo miesto. Sodas mano yra už zapyškio kokie...na 10km. Ten yra ir nebloga užtvankėlė maidymuisi, ir tinklinio aikštelė padaryta prie vandenuko, tik ne žolė, o smėlis pagrindas. Šiaip yra čia kas buvę tam sode pas amne ir žino kaip ten kas, tai gali pakomentuoti ir pasakyti verta ar ne. Tai galima pasidaryti šiokią tokią promogėlę, pasitiurkšti, pažaisti, o kai pavargsim šašlo sode išsikepti, o jei kas nors turite šašlykinę kilnojamą, tai net ir prie vandens tikrai drasiai galima pačirškinti kokį mėsgaliuką. Orus savaitgalį praneša puikius, taip, kad galit pagalvoti, pasitarti, prabalsuoti už sprukimą iš miesto.
P.S. Svarbiausia informacija
Dėl nakvynės tai sorry chebra, bet diedukai sode vasarą gyvena, man agurkus augina, tai nelabai nelabai...
Nėr čia ko šiurpinti senimo 
Aš važiuoju į sodą savaitgaliui pailsėti nuo miesto. Sodas mano yra už zapyškio kokie...na 10km. Ten yra ir nebloga užtvankėlė maidymuisi, ir tinklinio aikštelė padaryta prie vandenuko, tik ne žolė, o smėlis pagrindas. Šiaip yra čia kas buvę tam sode pas amne ir žino kaip ten kas, tai gali pakomentuoti ir pasakyti verta ar ne. Tai galima pasidaryti šiokią tokią promogėlę, pasitiurkšti, pažaisti, o kai pavargsim šašlo sode išsikepti, o jei kas nors turite šašlykinę kilnojamą, tai net ir prie vandens tikrai drasiai galima pačirškinti kokį mėsgaliuką. Orus savaitgalį praneša puikius, taip, kad galit pagalvoti, pasitarti, prabalsuoti už sprukimą iš miesto.
P.S. Svarbiausia informacija

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
manau apie tai susitarsim susitikeBrigutte rašėCOLONAš turiu šiokį tokį pasiūlymą, bet tai nežinau ar šiandienai ar rytojui, pati neapsisprendusi esu. Bet manau būtų puikus planas rytdienai.
P.S. Svarbiausia informacijaDėl nakvynės tai sorry chebra, bet diedukai sode vasarą gyvena, man agurkus augina, tai nelabai nelabai...

galima vienkartine nusipirktHAMMER rašėCOLONO šašlykinę prigriebs kas nors?Roliz rašėCOLONTai kur ir kada renkames ? ar 7 prie maximos pramones pr ar 8 prie mariu ?Šiaip galim prie Pramonės tuomet gal

Accord Tourer
- HAMMER
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2004
- SkypeCOLON HAMMERiux
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Damn... Noooriu, bet bijau, kad nesigaus rytBrigutte rašėCOLONAš turiu šiokį tokį pasiūlymą, bet tai nežinau ar šiandienai ar rytojui, pati neapsisprendusi esu. Bet manau būtų puikus planas rytdienai.
P.S. Svarbiausia informacijaDėl nakvynės tai sorry chebra, bet diedukai sode vasarą gyvena, man agurkus augina, tai nelabai nelabai...

- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Rytoj CIVIC'u taure, taip kad visi bunat Kacerginej!!
forumas/viewtopic.php?f=3&t=13686

- Brigutte
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 139
- SkypeCOLON brigutte_
- MiestasCOLON Kaunas
A kad iš tų vienkartinių šašlykinių tai nieko gero, bent jau kiek patirties turėjau. Nebent aš čia kažkokių naujovių nežinau,. Bet tos kur iš folijos su tinkleliu ir angliukais viduj tai....
Ok dėl rytojaus galime pašnekėti šiandien
Tik kad aš galvoju gal šiandien man lėkti...ech... Nu galiu ir ryt ryte iš esmės... 

Ok dėl rytojaus galime pašnekėti šiandien

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
o pats busi ten ?
sheip galvoju gal reiktu ten nuvykt, pasiziuret kaip vaziuoja liaudis 

Accord Tourer
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Ja.. i Kacerga visada! 

- Brigutte
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 139
- SkypeCOLON brigutte_
- MiestasCOLON Kaunas
Nu klausykit, galima viską susiderinti
kačerga nuo mano sodo netoli, sodas pakeliui pro kačerga
pažiūrim cvekus ir lekiam žaist
Hameri o tai kas čia pas tave per biznis reikalai... svarbiau už tinklinį?
Ryt niekaip niekaip negaunasi?

Hameri o tai kas čia pas tave per biznis reikalai... svarbiau už tinklinį?

- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Gal turi RIEBIA BOBA ir bijo parodyt draugam?Brigutte rašėCOLONNu klausykit, galima viską susiderintikačerga nuo mano sodo netoli, sodas pakeliui pro kačerga
pažiūrim cvekus ir lekiam žaist
![]()
Hameri o tai kas čia pas tave per biznis reikalai... svarbiau už tinklinį?![]()
![]()
Ryt niekaip niekaip negaunasi?